Lørdag 11. mai var en travel dag i Hof, og det skulle bli en spennende A-kamp på Sundenga. Spillende trener Fredrik Gottenborg Larsen var streng som aldri før kampstart, dette var en kamp som skulle vinnes.

- Jeg hadde bestemt meg for å kjøre en omvei til kampen i dag, da det var Hoffer-dagene. Gata var stappa med glade folk, treningsbana var stappa med unger som spilte turnering og kiosken var stappa med glade foreldre. Det var først da jeg kjente at her har det blitt lagt en perfekt ramme for at vi skal få den «boosten» vi trenger til 3 poeng, men det skulle ikke bli enkelt, forteller Gottenborg Larsen

2'er-lagene vet man sjelden hva stiller med, så det var også en spenningsfaktor før kamp. 

- Eidskog 2 kom med mange gode spillere til Sundenga denne lørdagen, da de helt sikkert ville «reise kjerringa» etter A laget tapte hele 15-0 for Toten kvelden før. Jeg tror aldri jeg har vært så «streng» før en kamp som jeg var i dag, men jeg følte det var på sin plass denne gangen. 100 prosent i alle aspekt var det vi trengte, og vi gikk ut på banen med full konsentrasjon og klare til kamp. Vi hadde tilsynelatende full kontroll på kampen, men stresset for mye på vei fremover. Ut av det blå kommer Eidskog 2 på en av få muligheter, får frispark på 20 meter som keeper Vebjørn Espeland ikke ser utgangen på og Eidskog leder 0-1, forklarer Gottenborg Larsen. 

Snur kampen i 2. omgang

I pausa forteller trener Gottenborg Larsen gutta at «vi har denne kampen».

- Vi er bedre og mer skjerpa i alt vi gjør etter pause. Vi flyttet laget 20 meter høyere i banen, og hele 2. omgang er en sjansebonanza mot Eidskog sitt mål! Det gjøres noen bytter utover i omgangen og ett av de skulle vise seg å klaffe meget godt. Nysigneringen Ivan Njålsson skulle vise seg å være på hugget, da han scorer 2 mål på 3 touch og 5 minutter! Han scoret 2 til også, men ble avblåst for offside! Stemningen var skyhøy da dommeren blåste av kampen, og all æra til gutta som står samlet, gir jernet hele veien og viser høy moral. Meget imponert over at samtlige holder 100 prosent fokus absolutt hele kampen, og må trekke frem Thomas Skolegården og Mattis Melsnes som virkelig går foran i dag, smiler Gottenborg Larsen. 

klart for lokaloppgjør

På onsdag er det lokaloppgjør mot Flisa fotball 2.

- Det ryktes om at kretsen har satt opp linjemenn og fjerdedommer, da det helt sikkert vil bli en tøff batalje, slik lokaloppgjør i 6.divisjon skal være, avslutter Fredrik Gottenborg Larsen.

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Hof - Eidskog 2 2 - 1 (0 -1)

MÅL: 0-1, 1-1 Ivan Njålsson, 2-1 Ivan Njålsson

Kort: 2 gule og 1 rødt kort til Eidskog 2

Hof stilte med følgende lag: 

Vebjørn Espelan, Stig Bjørneseth, Bjørnar Skogheim (kaptein), Patrick Krav Hammeren, Fredrik Gottenborg Larsen, Mattis Lie Melsnes, Stian Waaler, Thomas Skolegården, Joachim Snarvold Løvås, Even Hedstrøm og Magnus Bjørneseth.

Innbyttere: Daniel Skasberg, Ole Johannes Sorknes, Svein Magnus Lommerud, Lasse Moen, Karl Even Korbøl, Aleksander Hansen og Ivan Vidarr Njålsson.

Neste kamp: 

Hof - Flisa fotball 2 onsdag 15. mai klokka 19.00 på Sundenga.