• GOD KAMP: Henning Myrer spilte en meget god kamp for Vaaler og hadde flere kvalifiserte redninger.
  • NÆRE PÅ: Hof's Bjørnar Skogheim prøvde seg på en akrobatisk avslutning, men skuddet ble reddet på streken.

Det ble en jevn kamp i veldig sterk vind på Sundenga, men hjemmelaget Hof trakk altså det lengste strået i lokaloppgjøret og har nå 3 strake seire av 3 mulige. 

- vi har blitt et lag alle vil slå

Spillende trener for Hof, Fredrik Gottenborg Larsen, er selvsagt fornøyd med seier. 

- Det er ingen tvil om at Hof har blitt et lag alle vil slå, da troppene som stilles mot oss stort sett er så toppet som det får blitt. Vi ble vitne til et Vaaler-lag som hadde masse energi og vilje til å ikke reise tomhendte hjem, men slik gikk det ikke, forteller Gottenborg Larsen.

- Vi tar styringa i kampen, og har forsåvidt styringa i kampen stort sett hele kampen. Vaaler kom på noen overganger, men ble stoppet av gode forsvarere hos oss. Målet kom av feilberegning fra vår keeper, men det er slik som skjer! Spesielt utfordrende for begge lag ble det da vinden var sterk gjennom hele kampen, fortsetter han. 

- bunnivået må opp

- Kampen inneholdt det meste fra vår side. Til tider god fotball på 1 og 2 touch, men noen ganger skrur vi ned tempoet og inviterer Vaaler inn i kampen. Slike småting må vi ta lærdom av og luke vekk. Bunnivået må opp, kvaliteten og tempoet må opprettholdes! Vi brenner mange målsjanser i dag, men det også skal sies at Vaalers keeper Henning Myrer står en meget god kamp! Vi kriger i land en 2-1 seier, det smakte veldig godt. Kort oppsummert så vinner vi kampen fordi vi vil mest, løper mest og aldri gir oss med planen vår, sier en fornøyd Hof-trener. 

Vaalers keeper, Henning Myrer, stod en veldig god kamp og hadde flere kvalifiserte redninger som holdt laget inne i store deler av kampen. 

- Etter å ha rotet bort en seier mot Fjelltun/Sander 2 i siste kamp, var vi ekstra tent for å møte Hof på Sundenga. Hof var klare favoritter, men det er alltid gøy å vinne et lokaloppgjør, og vi har en stall som gjør oss i stand til å kunne hamle opp med de fleste. Vi hadde flere forfall til denne kampen, noe som gjør at vi må gjøre litt forandringer i bakre rekker igjen, og vi stiller det 3 midtstopperparet på 3 kamper, forteller Myrer. 

trodde på seier med medvind i ryggen

- Da det står 0-0 til pause har vi veldig god tro på at dette skal vi klare å dra i land, med medvind i 2. omgang. Og det burde vi nok kanskje ha gjort også, men vi slipper oss ned noen hakk og Hof klarer det vi ikke klarte i første omgang, nemlig trille ball i vinden. Hof gikk opp til 1-0 ved noe som virker som en offside, men det er mulig Fredrik Larsen timer løpet sitt veldig bra. 1-1 kommer på et frispark fra ca 40 meter som Geir Tore Jakobsen slår mot mål, og Hof-keeper, Hof-forsvarer og Vaaler-spiss alle feilberegner, og ballen spretter inn i mål. 2-1 kommer ved at hele forsvarsfireren og deler av midtbanen vår feilberegner et oppspill fra Hof- Skolegården får skyte fra 11-12 meter og det er en god avslutning som jeg må hente ut av eget nett, sier Myrer. 

- Vi må trekke frem at vi i denne kampen nok er det laget som tør å stå i dueller, som er en klar forbedring fra tidligere kamper. Vi scorer mål og vi har flere sjanser som kan bli store, men dessverre taper vi mot et godt Hoflag denne gangen, avslutter Myrer. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avd. 06

Hof - Vaaler 2 - 1 (0 - 0)

MÅL: 1-0 Fredrik Gottenborg Larsen, 1-1 Geir Tore Jakobsen, 2-1 Thomas Skolegården

Vaalers Espen Sparby fikk 2 gule kort, og dermed rødt kort 10 minutter før slutt. 

Hof stilte med følgende tropp: 

Vebjørn Espeland, Elias Amin Imzouagh, Bzaf Jajal, Mats Andrè Sparby, Stig Bjørneseth, Stian Waaler, Thomas Vålbekken Skolegården (kaptein), Torkil Andre Moberg, Bjørnar Skogheim, Lasse Moen, Daniel Sjørbotten Skasberg, Ole Johannes Sorknes, Rifat Kutllovci, Almantas Doreikas, Fredrik Gottenborg Lindberg, Svein-Magnus Lommerud, Jonas Gottenborg Larsen og Even Hedstrøm.

Vaaler stilte med følgende tropp: 

Henning Myrer, Magnus Vingeng Berget, Thor Håkon Nerstad, Kai Roger Berget, Christoffer Danielsen,  Nikolai Berger Bjørnebye, Thomas Engebakken, Geir Tore Jakobsen, Sindre Myrer, Joakim Gunnarsrud Lonkemoen, Marius Berg, Erik Burud (kaptein), Arild Midtskogen, Espen Sparby, Magnus Aasen, Marius Haug og Sander Nilsen Brunborg.

Neste kamp Hof: Vinger - Hof på Gjemselund 12. juni klokka 18.00

Neste kamp Vaaler: Vaaler - Eidskog 2 på Våler stadion 11. juni klokka 19.00