Hof var litt inne på vinnersporet i høst, før det ble et stygt tap mot Flisa 2 tidligere i uka. Lørdag ble det seier, men spillende trener Fredrik Gottenborg Larsen var ikke altfor imponert over prestasjonen. 

- En uvanlig varm lørdag med en uvanlig svak prestasjon fra hoffera. Vi klarer akkurat å stille lag i dag, da det igjen er masse forfall! Kapteinen vår må reise i pausa da han skal på jobb, og da sitter vi igjen med én på innbytterbenken. I dag leverer vi årets dårligste prestasjon og faller ned på Grinder sitt nivå, som ikke er akseptabelt. En til tider jevnspilt kamp, som ikke minner noe om det vi har levert tidligere i år. Vi er tunge, og flere sliter med å flytte beina fort nok. Heldigvis møter vi det svakeste laget i avdelingen i dag. Alle andre ville vi tapt for på en dag som dette, men det er viktig å vinne på dårlige dager også. Det positive er at vi produserer masse målsjanser og styrer det meste, men alt skjer i «slowmotion» og avslutningene er ofte for dårlige. To fine scoringer blir det til slutt og vi vinner 2-0. Thomas Skolegården er som vanlig skrudd på, og er av de få som virkelig står på i dag. Resten må heve nivået sitt om vi skal få med oss noe i neste kamp. Vi fortsetter som planlagt og tar en og en kamp. Nå reiser vi til Eidskog på onsdag, så lover vi å heve både kvalitet og innsats til da, sier han. 

- Noe av det beste i år

Grinders Bjørnar Melsås er litt mer fornøyd med eget lag. 

- Spillemessig er dette noe av det beste vi gjør i år. Vi holder Hof til 0-0 til ca 70 minutt. 2-0 kommer rett før slutt. Hof skal i følge dem selv, være ett av de beste lagene i 6. divisjon. Det håper vi de er, for idag er det marginer som bikker kampen i deres favør. Begge lag produserer sjanser som bør omsettes i mål, men begge lag er svake i de avgjørende situasjonene før Hof får hull på byllen. Vi var spent på hvordan Hof kom idag, de hadde gode resultater mot Vaaler og Kongsvinger. Ryktene da sa at de lå lavt og kontret. De sto ikke høyt idag heller, men det er mulig at Drillo har vært innom Sundenga denne uka for på ei aldeles strålende gressmatte synes vi Hof slår mye langt. Det var også sånn de fikk det første målet, så kanskje var det en god taktikk, men ikke underholdende. Hof er gode på å dra ned tempoet i kampen, de bruker lang tid på dødballer. Det gjør at vi mister rytmen vår og Hof får kampen inn i sitt spor. Backfireren vår gjør en meget god 1. omgang i dag, de rydder unna det meste. Ola Hansen er vår beste idag. Vi er usikre på hvilket lag Hof hadde i dag, men Grinder spilte med A-laget, sier Melsås. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Hof - Grinder 2 - 0 (0 -0)

MÅL: 1-0 Magnus Bjørneseth (60), 2-0 Stian Waaler (89). 

Kort: Gult kort til Hofs Ivan Njålsson. 

Hof stilte med følgende lag: 

Vebjørn Espeland, Bjørnar Aasen Skogheim (kaptein), Karl Even Korbøl, Daniel Sjørbotten Skasberg, Ivan Vidarr Njålsson, Stian Waaler, Thomas Vålbekken Skolegården, Even Hedstrøm, Mattis Lie Melsnes, Magnus Bjørneseth og Fredrik Gottenborg Larsen.

Innbyttere: Andreas Hansen Beck og Henrik Ba Sparby Skjæret.

Grinder stilte med følgende lag: 

Marius Bakåsmoen, Idar Gundersen, Andreas Haraldsen, Ole Morten Gjeterud, Nils Ola Hansen, Nils Teodor Økstad, Lars Henrik Skulstad (kaptein), Jørgen Brækkan Valby, Jan Erik Trogstad, Magnus Rendalen og Bjørnar Rendalen Melsås.

Innbyttere: Lars Dybendal, Yasir Wazir, Patrik Valby Johansen og Sigurd Frette Ødegård.

Neste kamper: 

Vaaler - Hof lørdag 28. september klokka 15.00 på Våler stadion.

Grinder - Kongsvinger lørdag 28. september klokka 15.00 på Grinder