Et tøft kampprogram, mange skader på flere nøkkelspillere og ellers mye fravær. Likevel stopper ikke det Hof fra å ta sin tredje seier på rad mot serie-treer Kongsvinger. 

- Vi stakk fingeren i jorda for flere uker siden og innså at sesongen fikk skikkelige riper i lakken da vi gikk på 4 meget sure tap på rad. Etter det har vi ikke sett oss tilbake, og står samlet som et fellesskap, tar én og én kamp og har fokus på at fotball er moro. Etter drøyt 20 minutter står det 0-3 under flomlysene på Gjemselund etter scoringer av Thomas Skolegården (2) og meg selv, som også er pauseresultatet. Vi ligger lavt, har gode avstander i ledd og tvinger motstander til å spille ball i enten et bakrom som ikke finnes, eller inn i heksegryta av spillere hvor det heller ikke er greit å befinne seg i, da de med gule trøyer og svarte bukser hugger som ville okser! smiler Fredrik Gottenborg Larsen. 

Flere scoringer og 2 røde kort

Selv om kampen var punktert etter 1. omgang, ble det hektisk i 2. omgang. 

- Før timen er spilt står det 0-5 på tavla av scoringer av Even Hedstrøm og meg selv. Selv da føler jeg meg fortsatt ikke trygg på seier. Vi gjør noen bytter, opprettholder trykket, intensiteten og fortsetter å irritere motstanderen. De får fortjent en spiller utvist, da de ved flere anledninger spiller stygt! Horrible taklinger og albuer som flyr i ansiktet på Hoffere hele kampen. Hof får også en spiller utvist helt på slutten, som ikke mange skjønner noen av, men slik er fotballen. Kongsvinger får sin reduseringer da tidligere Hof-spiller Bzaf Ali dytter Hof-kaptein Bjørnar Skogheim med to strake armer inne i egen 16 meter, som ikke klarer å holde seg oppreist. Han faller over en KIL spiller, og dommeren peker på straffemerke! Oppsummert er dette en meget solid borteseier, og vi skal fortsette med det vi gjør om dagen. Ta én og én kamp, kjempe, stå sammen og ha det moro med fotball. Drar frem hele laget i dag, da dette er en lagseier hvor alle bidrar til en sterkt borteseier! Neste kamp er på Flisa onsdag kveld, hvor vi helt sikkert møter et bortimot A-lag, alltid artig med lokaloppgjør, avslutter Gottenborg Larsen. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Kongsvinger - Hof 1 - 5 (0 -3)

MÅL: 0-1 Thomas Skolegården (17), 0-2 Fredrik Gottenborg Larsen (23), 0-3 Skolegården (28), 0-4 Even Hedstrøm (48), 0-5 Gottenborg Larsen (58), 1-5 straffe (78). 

Kort: Kongsvingers Charich Paet Nguyen fikk 2 gule og dermed rødt kort, det samme gjorde Mattis Lie Melsnes på Hof. 

Hof stilte med følgende lag: 

Vebjørn Espeland11 Bjørnar Aasen Skogheim22 Patrick Krav Hammeren26 Stig Bjørneseth28 Ivan Vidarr Njålsson7 Stian Waaler8 Thomas Vålbekken Skolegården  15 Even Hedstrøm 18 Daniel Sjørbotten Skasberg21 Mattis Lie Melsnes  17 Fredrik Gottenborg Larsen

Innbyttere: Ole Johannes Sorknes, Lasse Moen, Andreas Hansen Beck, Svein-Magnus Lommerud og Karl Even Korbøl.

Neste kamp: 

Flisa fotball 2 - Hof onsdag 18. september klokka 19.30 på SolørRadioen Arena.