Under forårets 10-årsjubileum var det mellom 3.500 og 4.000 personer innom!

- Det blir vanskelig å følge opp det i år, i fjor gikk sykkelløpet Tour of Norway gjennom Hof sentrum og det kom selvsagt mange for å se på det. Men vi har programmet klart for i år også, og jeg tror det skal være noe for de fleste, sier Bjørn-Vidar Sletten. 

Nyhet på programmet

Årets program består for det meste av kjente innslag fra tidligere år, men noe nytt er det også.  

- Vi starter alltid med gratis frokost utenfor Joker Amundsen klokka 9 på morran, det er alltid populært. Deretter blir det litt underholdning med Tommy Michaelsen og Lars Espen Skogvold fra Picazzo, de skal kjøre et Håkon Banken-show fra utescena. Håkon er jo i vinden om dagen! Nytt for året er et lokalt sykkelritt for hele familien, vi håper at flest mulig blir med og sykler ei lita oppmerket runde i Hof. Og alle blir premiert! Dette håper vi kan bli en suksess i år, sier Sletten. 

Det hele startet i sin tid med et antikk-/samlemarked på Skytterhuset i Hof. 

- Det utviklet seg fort og vi trengte raskt mer plass enn det vi hadde på Skytterhuset. Det kommer vel rundt 30-40 utstillere i år, men det avhenger også litt av været selvsagt. Hof-marked blir det uansett vær! I tillegg har vi med oss Solør Veteran Klubb som stiller hvert år, Hof Husflidslag og selvfølgelig Hof Idrettslag med Tøffe-toget og Hofferburgern. Det blir også en gratis is til ungene fra Jokern utpå dagen, det er også noen rødruss som har meldt sin ankomst og de skal ha ansiktsmaling for ungene. Det blir full fart hele dagen, lover Sletten. 

Kommer fra hele Østlandet

Det er også noen unge hoffere som skal vise fram noen kunster. 

- Ja, både Alf Briskerud Hasselvold og Jon Arne Borg Engø kommer. De skal vise fram sine kunster med motorsag, de skal skifte blad på motorsaga og forskjellig annet. Jon Arne var også med i fjor, og det var veldig, veldig populært. Det samlet seg flere hundre tilskuere mens han holdt på! Vi håper det skal bli enda bedre i år, ettersom det er to som skal vise fram sine kunster, sier Sletten. 

Det er ikke bare hoffere som møter opp på Hof-markedet. 

- Det kommer utstillere helt fra Skjåk i Gubrandsdalen, til Drammen i sør. Det tror jeg også gjelder blant de besøkende, det var folk fra hele Østlandet her i fjor i alle fall, smiler Bjørn Vidar Sletten.