• GODE FORHOLD: Det er fine spilleforhold i flomlyset på Gjemselund Stadion.

Hof har hatt en variert sesong, med resultater som har svingt kraftig, i motsetning til hjemmelaget Vinger som har spasert seg igjennom sesongens første halvdel. I fredagens kamp var det ingenting som tydet på dette, og Hof var best i alle kampens faser.

Allerede etter to minutter går Leif Thomas Rotbakken overende og får tildelt straffespark. Denne setter Fredrik Lindberg sikkert i mål.

Etter dette kommer det tre kjappe mål på ti minutter og kampen er i realiteten avgjort når det står 4-0.

Leif Thomas Rotbakken rekker å notere seg for tre mål før pause, og det står 1-6 ved halvtid på Gjemselund Stadion.

Andreomgangen er ikke like fartsfylt, men Vinger reduserer til 2-6 rett etter pause, før unggutten Sondre Gottenborg fastsetter sluttresultatet til 2-7.

Ungguttene Leif Thomas Rotbakken, Sondre Gottenborg og Håkon Lilleåsen dannet trioen på topp for de gulkledde og de var også bortelagets beste spillere. I tillegg spiller Karl Even Korbøl en solid kamp på sentral midtbane.

Etter kampen er spillende trener Fredrik Lindberg naturlig nok strålende fornøyd.

- Endelig følger vi planen vi har og får uttelling på sjansene våre. Vi har hatt litt stang ut i de siste kampene hvor vi hadde fortjent flere poeng, men nå får vi vist hva som bor i det unge laget vi har, sier Lindberg.

Hof klatret etter seieren opp i ryggen på Vaaler som ligger på tredjeplass, mens Vinger er nødt til å heve seg fremover om de skal vinne avdelingen.