Hof tapte sist kamp mot Fjelltun og ville ta alle 3 poengene hjemme mot Kongsvinger. Og det startet bra for de gule og svarte på Sundenga. 

- Vi får straffe allerede etter 2 minutter som jeg setter selv. Etter dette kommer KIL inn i kampen og vi må «ta og føle litt på det» før vi tar fullstendig over kampen. Likevel er det KIL som får utligningen og det står 1-1 til pause, sier Fredrik Gottenborg Larsen. 

2 gode keepere

Kampen blir avgjort på straffe rett før slutt. 

- I 2. omgang er det stort sett Hof som skaper målsjansene og vi spiller til tider veldig god fotball. Ruller opp innlegg etter innlegg, men da vi ikke makter å få ballen i mål så er det vanskelig å vinne kamper. Det skal sies at keeperen til Kongsvinger hadde en meget god dag mellom stengene og stoppet mer eller mindre alt! Vår keeper for dagen, Vebjørn Espeland hadde også en god dag. Vebjørn har tatt store steg i år og blitt enda tryggere på feltarbeid og er mer offensiv i hodet! Ellers er det jevnt over gode prestasjoner av gutta. Kaptein Bjørnar Skogheim hadde virkelig bestemt seg for å gå foran i dag, og det er moro å se vår unge kaptein ta ansvar, sier Gottenborg Larsen.

- Ingen ting å si på moralen

Hof-treneren er utrolig skuffet over å ikke få med seg poeng fra denne kampen, da de leverer en god kamp.

- Gutta hadde skrudd på bryteren og bestemt seg for å ta sommerferien helt der oppe på tabellen. Så det mentale, viljen, gutsen, innsatsen og moralen er det ingenting å si på! Vi er rett og slett ikke gode nok foran motstanders mål, og da hjelper det fint lite at vi stort sett er best i banespill og alle andre aspekt. Det har blitt en veldig dårlig uvane for Hof å gi bort straffespark på overtid, og det skjedde selvfølgelig i dag også. Etter straffen er det 50 sekunder igjen, før en ellers svak dommer blåser av kampen og vi sitter igjen med en klump i magen. Vi gjør jobben meget bra i 2 x 45 minutter, scorer ikke mål, får to «pissmål» imot og 0 poeng! Nå tar vi en tidlig sommerferie, før vi skal samles i Sundenga igjen i juli og trener på avslutninger, sier Gottenborg Larsen.

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Hof - Kongsvinger 1 - 2 (1 - 1)

MÅL: 1-0 Straffe Fredrik Gottenborg Larsen (2), 1-1 (25), 1-2 straffe (90)

Hof stilte med følgende lag: 

Vebjørn Espeland, Bjørnar Aasen Skogheim (kaptein), Daniel Sjørbotten Skasberg, Ivan Vidarr Njålsson, Stian Waaler, Thomas Vålbekken Skolegården, Fredrik Gottenborg Larsen, Sondre Gottenborg, Patrick Krav Hammeren, Lasse Moen og Aleksander Hansen.

Innbyttere: Ole Johannes Sorknes, Elias Amin Imzouagh, Magnus Bjørneseth, Andreas Hansen Beck, Svein-Magnus Lommerud og Stig Bjørneseth. 

Neste kamp: 

Hof - Brandval fredag 2. august klokka 19.00 på Sundenga.