Hof har de siste sesongene vunnet stort over Brandval, men ikke denne tirsdagskvelden. 

- Et formsterkt Brandval ga oss en skikkelig karamell! Allerede fra oppvarming til kampen var ferdig, så var Brandval mer på hugget og bedre i dag. Vi hadde planen klar, vi var forberedt på at Brandval er i form og vet hva de er gode på. Det skal sies at 1. omgang er jevn, og Hof går opp i ledelsen. Etter det kommer målene jevnt og trutt for hjemmelaget, forteller spillende trener Fredrik Gottenborg Larsen. 

- «drittjobben» må gjøres

- De har en meget sterk tropp, med gode enkeltspillere. Vi har også et meget godt lag med gode enkeltspillere, men da vi er 2 meter unna i dueller, kommunikasjonen er fraværende og vi løper rundt og venter på at sidekameraten skal gjøre jobben, da er det vanskelig å vinne fotballkamper - uansett motstander, sier Gottenborg Larsen.  

- Vi har hatt utfordringer i sommer og høst med mange som har flyttet og studerer. Dette resulterer i færre treninger både som lag og individuelt. Dette er selvfølgelig med på at de sportslige resultatene er svakere enn på våren. Men om gutta virkelig vil, så kan vi bruke dette tapet til noe positivt og bevise for oss selv at vi kan hvis vi vil. Men da må drittjobben gjøres, og prestasjonene opp noen hakk! Nå er det en måned igjen av sesongen, og er det noe som er sikkert så er det at Hoffera aldri gir seg, men tvert imot skal stå på videre og blø for drakta, sier Gottenborg Larsen. 

LOKALOPPGJØR VENTER

Neste kamp for Hof er borte mot Vaaler.

- Resultatene mot Vaaler har vært blandet opp igjennom årene, og vi forventer nok en tøff bortekamp. Jeg håper å se en mental og fysisk reaksjon fra gutta, og hvem vet, kanskje Bjørnar Skogheim må sy noen sting igjen, da han for 2 år siden virkelig blødde for drakta og måtte av banen for å sy sting i trynet! smiler Gottenborg Larsen. 

Hof ligger fortsatt på 2. plass, 3 poeng bak lederlaget Vinger - men har én kamp mer spilt. Brandval ligger på plassen bak Hof, 1 poeng bak. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Brandval - Hof 6 - 1 (2 - 1)

MÅL: 0-1 Jonas Gottenborg Larsen (5), 1-1 Martin Tangen (11), 2-1 Lars Andreas Ekdahl (22), 3-1  Thor Andre Bergersen (51), 4-1 Thor Andre Bergersen (58), 5-1 Ronny Wilberg (68), 6-1 Martin Tangen (90)

Hof stilte med følgende tropp: 

Thomas Vålbekken Skolegården, Joachim Snarvold Løvås, Even Hedstrøm, Sveinung Sjøstrand Beck, Stig Bjørneseth, Svein-Magnus Lommerud, Stian Waaler, Karl Even Korbøl, Vebjørn Espeland, Bjørnar Skogheim, Lasse Moen, Daniel Sjørbotten Skasberg, Ole Johannes Sorknes, Almantas Doreikas, Jonas Gottenborg Larsen, Fredrik Gottenborg Larsen og Henrik Skjæret. 

Neste kamp: 

Vaaler - Hof torsdag 6. september klokka 18.00 på Våler stadion.