Fjorårets næringslivsseminar ble en suksess, med veldig mange frammøtte. Senterpartiets ubestridte leder, Trygve Slagsvold Vedum, var tilstede i fjor og kommer tilbake også i år. Denne gang som deltaker i en politisk debatt under ledelse av Terje Svabøe.

Solør Næringshage kan friste med næringslivsledere, som alle har lokal forankring: Lars Kristian Lindberg, er administrerende direktør i Rema1000 kategori og innkjøp. I tillegg kommer Leif Rune Skymoen, han er CEO i Curida og Jon Marius Lynne, som er direktør i Eidsiva nett. 

Lina Sundberg, som er VD i Torsby Utveckling, kommer også, hun skal fortelle om den positive utviklingen Torsby opplever og hva de har gjort for å lykkes. 

topp-politisk debatt

Seminaret avsluttes med topp-politisk debatt under ledelse av Terje Svabøe. Svabøe jobbet blant annet i NRK i mange år, både i Dagsrevyen og med flere debatt-programmer.

Til debatten kommer: Trygve Slagsvold Vedum (SP), Karin Andersen (SV), Bård Hoksrud (FrP), Kristian Tonning Riise (H), Tone Sønsterud (Ap), Ole Frode Mikkelsgård (V) og Jonatan Faraasen (KrF). 

NRK og Svensk radio har også meldt sin ankomst.

Påmelding gjøres via Solør Næringshage.