Om en drøy uke er endelig Top Gear tilbake på TV-skjermen og denne gangen i ny drakt. Selv om både Chris Evans og Matt LeBlanc debuterer som programledere, vil Top Gear fortsatt by på en gammel kjenning som i forkant har lekt seg på en norsk bane – nemlig The Stig. Med seg i bilen hadde han et knippe kjendiser blant andre Lisa Tønne, Simen Staalnacke og Chili-Klaus, hvor sistnevnte fikk seg en ekstra spicy kjøretur.

Etter litt mangel på bremsing i noen skarpe svinger gikk det fort opp for Tønne at hun hadde med en profesjonell sjåfør å gjøre. Da fortalte hun like gjerne The Stig at hun trodde hun var forelsket i han fordi han var en såpass god sjåfør, og at hun kunne giftet seg med han – hjelmen var ingen hindring

Se Lisa Tønnes kjøretur øverst i saken. 

SERVERTE VAFLER

Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke hadde en intensjon om å servere The Stig vafler under kjøreturen, men skjønte fort at det ikke ble så enkelt med The Stigs noe utradisjonelle kjørestil.

— Stig, jeg synes du kjører litt … hva skal man si … litt fort. Sweet baby Jesus! Herregud og bereise meg vel. Stig, I think I need a napkin. Det er vafler over hele bilen. You drive like a maniac! var det en ordknapp Staalnacke klarte å formidle til The Stig, mens han samtidig prøvde å smøre syltetøy på vaflene.

The Stig hadde nok med å holde øynene på veien og hendene på rattet. Deretter var det komiker Lisa Tønnes tur i ilden, var hun sikker på at hun skulle dø, og måtte informere The Stig om at hun allerede hadde blitt hjerneoperert en gang, og helst ville unngå en andre. 


SPISTE CHILLI I BILEN

Den danske komikeren Klaus Pilgaard, bedre kjent som Chili-Klaus, fikk i utfordring å gjøre det han kan aller best – nemlig å spise chili – med The Stig. Chili-Klaus sin plan om å «add a little extra speed to the ride», gikk derimot ikke så bra som håpet.

— I brought a chili for you, var det første Klaus delte med The Stig når han satte seg i bilen, uten å få noen reaksjon fra den hvitkledde. The Stig svarte bare med å gi bånn gass, noe kan beskrives som en særdeles «hot ride» for Chili-Klaus. 

Top Gear har premiere 31. mai kl. 22.00 og kommer til å gå eksklusivt på BBC Brit i Norge.