• DRO FRA SOLØR: Fra teamet til Ben-Philip Gundersen Motorsport dro Tony Sormbroen (fra venstre), Ben-Philip Gundersen, Malin Bredesen og Martin Sund Midtsundstad.
  • STARTER I BARCELONA: Ben-Philip Gundersen mottok stolt EM-medaljen for 2016 i helga. 2017-sesongen starter i Barcelona.

Fjorårssesongen ble en drømmesesong for Ben-Philip Gundersen Motorsport. Sesongen endte med EM-seier, og i helga dro deler av teamet til Porto i Portugal for å hente EM-medaljen hjem.

- Det var en helaften på et stort konferansehotell i Porto, med cirka 250 gjester. Ifra BPG-temaet var det Tony Sormbroen, Martin Sund Midtsundstad, Malin Bredesen og jeg som deltok, sier Gundersen til iSolør.no

Først til Barcelona

Nå lader teamet opp til 2017-sesongen der de i hovedsak skal kjøre den samme klassen og med samme bil som de kjørte i 2016. Første løpet i år går i Barcelona. 

- I tillegg til den gamle bilen har vi gått til innkjøp av «ny» bil. En såkalt supercar Lites. Denne skal vi kjøre en vintercup med i vinter, pluss et par løp til sommeren ved siden av EM i Touringcar. Første løpet i vinter med den nye bilen er allerede 5. februar, sier Gundersen.

2016-sesongen ble et eventyr for Gundersen og teamet. Allerede før siste EM-runde ledet han med hele 7 poeng. Den siste EM-runden gikk av stabelen i Tyskland.