• KUNNE VÆRT FLERE: Men de som var der, koste seg med «Finnskogtaco» og viltgryte til mat, og selvsagt med godt drikke til.
  • EGEN FANCLUB: VI2 hadde også med egen fanclub foran scena og de lagde også bra med liv!

Årets Trestokkfestival er den første og vi håper det blir mange flere! Lars Håkon Blostrupmoen og gjengen har slått på stortromma og ønsker å lage en en folkefest med god musikk på Finnskogen. Og selv om det i utgangspunktet ikke skulle være underholdning på fredag, var det et fullpakket program de fåtallige gjestene fikk overvære.

Den som var aller først ut, var Skogens egen Henning Myrer, som er både trubadur, presseansvarlig, kokk, bartender og sikkert noe mer, satte i gang Trestokkfestivalen med et bra show og god musikk. Han hadde bedt på sine knær om å få «pyroeffekter» og fikk som han ba om!

vannvittig bra show

Deretter var det The White Dominos fra Danmark, 4 gutter som dro i gang et vannvittig bra show og de er hjertelig velkomne tilbake lørdag kveld - da spiller de rett før Anastacia. For de som ikke fikk hørt de fredag kveld, anbefales det å høre de på lørdag - et knallbra band!

Nikita Banken Torp imponerte også med sin fine stemme og egenprodusert musikk. Henne får vi nok høre mer fra framover.

Så var det søstrene Vinje fra Våler sin tur, Benedicte og Victoria, som nå kaller seg VI2. De har også egenprodusert musikk og spilte også noen remixer, begge søstrene har en utrolig fin stemme og lager fengende og meget god musikk! De er nå i studio og jobber med flere sanger, og det er bare å glede seg!

Så var det slutt på de lokale, men danske Louise Brüel Flagstad var også et spennende bekjentskap, med sin spesielle stemme - det var nesten som å høre Janis Joplin! 

neste store dj fra norge?

Det hele ble avrundet med norske Mats «Dunisco» Gulbrandsen, som nettopp har signert platekontrakt og er av mange spådd til å bli den neste store DJ´n fra Norge. Han underholder også lørdag. 

Som sagt kunne det vært mer folksomt, men det er ingen tvil om at de som var tilstede storkoste seg og gleder seg til lørdagen.

Da står både Thosebricks, Morten Abel, Madcon og Anastacia, med mange flere på scenen.

Det hele starter klokka 13.00 med Thosebricks og programmet resten av dagen er slik:

Klokka 13.40 - Kent Ortiz

Klokka 14.15 - Morten Abel 

Klokka 15.40 - Grand Vintage

Klokka 16.15 - Jonah Blacksmith

Klokka 17.40 - Trudabur Bayer (Bjørnulf Lie)

Klokka 18.15 - Electric Guitars

Klokka 19.40 - The White Dominos

Klokka 20.15 - Anastacia

Klokka 21.55 - Kilts

Klokka 22.45 - Madcon

Klokka 00.25 - Dunisco

Har du ikke allerede kjøpt billett, så er det bare å møte opp lørdag - dørene åpnes klokka 12.00. Billetter kan også kjøpes ved inngang.