• MYE TRENING: Klubben satser hardt hele året, og har trua på at mye og god trening hjelper.

Tidligere har vi skrevet om den lokale bowlingklubben sine prestasjoner i seriespill, og deres juniorsatsting. Nok en gang belønnes det harde arbeidet klubben har lagt ned, og hele ni spillere er tatt ut til samling. 

– Klubben har siden 2012 satset på ungdom i Solør, og vi var på det meste 25 til 30 stykk. Selvfølgelig så detter noen av, men at vi har klart å skape et så godt miljø her er imponerende. I 2018 opprettet klubben sitt eget ungdomsutvalg som har jobbet med å bedre miljøet enda bedre, og jeg vil si at samholdet i klubben er supert, forteller leder i Ungdomsutvalget i Solør Bk Andrea Kvernhusløkken. 

Godt representert på team Norge

I august arrangerer Norges Bowlingforbund samling i forkant av uttaket til nye team. Her er hele ni unge solunger innkalt. Til junior samling er Henrik Svartholt, William Vålbekken, Nora Kjellås, Andrea Kvernhusløkken og Jenny Mathiesen innkalt. 

– Det er supert å spille for Solør Bk, det er fantastiske folk der og miljøet er fantastisk. Jeg trives godt i klubben og både de unge og eldre trener ofte sammen, sier Henrik Svartholt.

Samme helg som juniorsamlingen er det invitert til U-21 samling, her er Jørgen Mathiesen, Alexander Beck, Vetle Vålbekken og Eirik Bjørnstad Skoglund innkalt.