I fredagens sending på TV 2 fikk Tony Skjevik og Thosebricks nok stemmer til å gå videre til finalen neste lørdag. Nå er han én av to gjenværende deltakere, og kan vinne hele konkurransen som hadde over 1.300 påmeldte!

I flere uker har heiagjengen fra Solør reist til Oslo med buss, og trolig blir det rekordmange solunger i salen på lørdag når Tony er i finalen.

For de som ikke har mulighet til å reise til Oslo fredag blir det også mulig å heie frem Tony på hjemmebane. Flisa Allianseidrettslag åpner nemlig opp Bjørkheim, og vil sende The Stream på storskjerm her.

- Vi fikk en forespørsel om det var mulig å sende finalen på storskjerm, for å samle solunger på denne megahappeningen. Det kan vi selvfølgelig. Vi er, i likhet med de fleste andre solunger, utrolig stolte av Tony og det han har fått til, sier Tore Huuse Øwre i Flisa Allianseidrettslag.

Ettersom Bjørkheim ikke var leid bort denne lørdagen var han ikke i tvil da forespørselen kom.

- Vi tror det kan bli utrolig god stemning og at mange blir med, og det er jo litt annerledes å se finalen sammen med mange. Satser på flagg og jubel, sier Øwre.

Imidlertid bør det være minst 75 som kommer for at idrettslaget skal sette i sving apparatet. Derfor setter Huuse Øwre pris på om folk melder sin interesse via Facebook.