Hege Tidemandsen fra Solør har hatt en god sesong sammen med sin hest Carvis både på norske og internasjonale sprangridningsbaner. I helgen toppet hun den med en sammenlagtseier i Grand Prix Cup i Vetsfold. I tillegg fikk hun også ett tonn med kraftfôr.

Høyt nivå 

Grand Prix Cup er en ny cup på høyeste nivå i sprangridning, initiert av Norges Rytterforbund for å stimulere norsk toppsport og gi sportstilbud på lik linje her hjemme som ved de store stevnene i utlandet. De beste norske sprangrytterne var der for å kjempe om de gjeve premiene, og med en god fjerdeplass for dagen, var sammenlagtseieren i boks for Hege og Carvis.

Lørdag lå Hege godt an etter første runde med null feilpoeng, men med to bommer ned i avgjørende runde glapp klasseseieren. Det resulterte i en fjerdeplass i klassen, men sammenlagtseieren var i boks med god margin.

- Jeg er veldig stolt av å vinne sammenlagt, fastslår Hege.

- Jeg har kun én hest på dette nivået, og med Carvis har jeg hatt en helt utrolig stabil sesong helt fra februar og til nå. Det var en flott stevnehelg på Melsom, Carvis var helt super – som han har vært i hele år. Nå får han en velfortjent juleferie, sier Tidemandsen.