• STATISTER: Mange lokale unger ble gladelig med på innspill av musikkvideoen, selv om det ble litt kaldt også.

Planen er at videoen som ble spilt inn 29. november, skal komme ut tidlig i desember.

- Vi måtte vente såpass lenge, for vi ville jo ha med snø i en julevideo. Det gjenstår en del jobb med videoen, men nå er den snart klar håper jeg. Det var egentlig tenkt at videoen skulle spilles inn i fjor, men da kom det aldri noe snø, forteller Hege Cesilie Mobakk.

- skrev sangen for 2 år siden

Sangen som Hege Cesilie har skrevet selv, heter «Juletid er her»

- Jeg skrev sangen for 2 år siden, og Trond Ihle har lagd melodien. Trond er keyboardist og sanger i dansebandet Vestnorge. Sangen er ikke framført for noen, så det blir spennende. Jeg er jo egentlig ingen låtskriver, selv om jeg nå har skrevet denne sangen. Jeg har også skrevet noen tekster tidligere, men jeg har aldri syntes de har vært gode nok, smiler Mobakk. 

Hege Cesilie Mobakk har ingen tro på dette skal bli en slager verden over. 

- Nei, det har jeg nok ikke! Men det er en koselig julesang, og så er det jo litt artig at jeg har skrevet den selv da. Musikkvideoen ble spilt inn hjemme på Øverli gård, jeg fikk lånt med 10 unger og Arve Langerud som var oldefar i videoen, sier Mobakk.

- videoen kommer på youtube og spotify

Kjetil Nordfjeld Production A/S står bak musikkvideoen. 

- Kjetil står bak både lyd og video, han er kjempedyktig! Han har eget band som heter Christiania, som sikkert flere kjenner til. Videoen skal forresten distribueres på YouTube og Spotify, forteller Mobakk.

Men hvorfor musikkvideo?

- Det er jo en julesang og det kan jo visualiseres og bli enda litt mer koselig. En sang blir «bare en sang», men det er lettere å få fram budskapet i en video. Det er også enklere å få delt en musikkvideo, enn en sang. Dette er den første musikkvideoen jeg har spilt inn, men det frister til gjentakelse! Unga var veldig flinke og så tålmodige, men det ble litt kaldt - det tar lang tid å spille en musikkvideo, smiler Hege Cesilie Mobakk. 

Og hvis alt går etter planen, kommer det en ny sang til våren.