• SPENNENDE: Robert Bekkesletten i Guru Utvikling ser store muligheter i Oslo-markedet.

Mange bedrifter trenger hjelp med å være synlig i den digitale jungelen. Dette har Guru Utvikling på Kirkenær spesialisert seg på, og siden starten i januar 2015 har dette skapt åtte arbeidsplasser. I tillegg har de flere frilansere som bidrar inn i selskapet.

1. september tok bedriften et nytt langt steg ved å opprette et eget avdelingskontor i Oslo. Her jobber Christian Haakaas og Steffen Aaserud mot Oslo-markedet, men hovedkontoret er og skal fortsatt være på Kirkenær.

- Vi må innrømme at det er fantastisk gøy med hovedkontor på Kirkenær og avdelingskontor i Oslo, sier Robert Bekkesletten, som startet Guru Utvikling sammen med Rune Skasberg i 2015.

Ser store muligheter

I Oslo ser de to gründerne et kjempemarked, og Bekkesletten ser ikke bort fra at det kan bli flere avdelingskontorer med tiden.

- Her hjemme på Kirkenær vil vi ha et hedmarksfokus, og i Oslo jobber vi mot Oslo-markedet. Men det er mange bedrifter som trenger hjelp med sin digitale markedsføring, og det er ikke umulig at vi kan utvide ytterligere på sikt, sier han.

Da Guru Utvikling startet opp i 2015 var hovedtanken til Skasberg og Bekkesletten at de skulle leie ut selgere til lokale bedrifter. Det som de to trodde var et kjempemarked viste seg ikke å være det, men de fant fort ut hva bedriftene lokalt trengte hjelp til.

- Vi dro da i gang med nettsideproduksjon, og fant ut at her var det et marked. Ikke det å lage nettsidene, for det driver tusenvis med, men det å fylle sidene med interessant innhold. Det å gjøre innhold spennende har blitt et av våre fagfelt, sier Bekkesletten.

Og på to år har altså det skapt åtte arbeidsplasser. Seks på Kirkenær og to i Oslo.