Raggen går som aldri før i distriktet. TV-serien Wunderland har fått mange til å få opp øynene for raggerkulturen, og raggere er det mange av i Solør. Nylig har bilklubben Norwegian Ræggers blitt stiftet, og de vil gjerne ha flere medlemmer.

- Vi er ikke så veldig høytidelige, og er ikke opptatt av at bilene skal være så strøkne. Det skiller vel oss fra de fleste andre bilklubber, sier Kenneth Jensrud.

Skrøpelig er bra

For det er gjerne slik at de mest skrøpelige bilene får størst oppmerksomhet i miljøet. Lørdag 2. september inviterer klubben til biltreff på Glorvigsmoen, og medlemmene håper mange kommer både for å stille ut og å se på biler.

- Alle er hjertelig velkommen til biltreffet, og vi legger opp til utstilling med premiering, loddsalg og salg av brus og pølser, sier Frank Johansen.

Det er fire klasser som det skal stilles ut i, og gjengen i Norwegian Ræggers tror det kan komme folk langveisfra for å bli med på utstillingen.

- Vi håper folk tar turen ikke bare fra Solør, men også fra andre steder. Vi bruker Facebook for å nå ut, og her kan også folk finne mer informasjon om treffet, sier Johansen.

- Hvorfor er du bitt av basillen da, Kenneth?

- Nei, det husker jeg ikke. Det er mange år siden og det har nok bare blitt slik. Men jeg trives veldig i miljøet, smiler Kenneth.