• POPULÆRT: Etter bare få dager i drift, har Randi Dølbakken allerede hatt mange kunder på benken.

Randi Dølbakken åpnet klinikken sist uke, men har allerede hatt stor pågang fra kunder. 

- Jeg har bodd i Hamar-området siden 2000, men nå ville jeg hjem og endelig bli det «jeg ville bli når jeg ble stor»! Jeg har mange år bak meg som kokk og pedagog, men ønsket å realisere en indre drøm jeg har hatt lenge. Jeg registrerte meg i Brønnøysund i januar, men ville forberede meg og være ordentlig klar før jeg gikk ut og fortalte at jeg hadde åpnet. Pågangen har vært bra den uka jeg har holdt på, selv om jeg ikke har markedsført meg all verden, smiler Dølbakken. 

utdannet ansiktssoneterapeut

Utdannelsen har Dølbakken tatt i Oslo og Stockholm. 

- Fra 2014-2017 tok jeg videreutdannelse ved Axelssons Body Work School i Oslo og Stockholm. Grunnleggeren av skolen, Hans Axelsson har vært min lærer i Healingmassasje og lært meg den virkningsfulle effekten den har. En av skolens dyktige lærer og Ansiktssoneterpeut, Lisa Tallroth har lært meg Faceliftmassasje, og videreutdannelse i Ansiktssoneterapi. Jeg er egentlig ikke så opptatt av titler, men jeg er utdannet ansiktssoneterapeut, forklarer Dølbakken. 

Tilbudene du blant annet får på klinikken, er ansiktssoneterapi og «faceliftmassasje». 

- Ansiktet er som et kart, du kan «lese» ansiktet og det er ulike linjer eller rynker. Det finnes flekker, det finnes ulike farger, så du kan lese ansiktet som et kart. Vi bruker en spesiell teknikk med fingrene, uten kjemikalier - bare fingrene og økologisk olje. Ansikstsoneterapi er for å forebygge helseproblemer og har du noen fra før så kan det lindrer de. Uansett kan ikke jeg «fikse» folk, det finnes ingen «kvikkfiks», men kanskje jeg kan hjelpe noen på veien. Ansikstsoneterapi går ut på å stimulere blodomløpet, åpne lymfer, få okysgen ut i blodomløpet, forklarer Dølbakken. 

gir bort én behandling gratis i uka

Randi Dølbakken har ikke startet opp klinikken for å bli rik. 

- Nei, det er ikke derfor jeg har startet opp. Det er ut fra et engasjement og interesse å gi noe til de som har et behov for det, ut fra min egen restarbeidsevne. Jeg vil gi bort en behandling i uka til noen i Åsnes som ellers ikke ville hatt økonomisk mulighet til det. Det kan være gammel eller ung, som ikke har det så greit og jeg trekker en heldig hver uke. Forskning viser at massasje gjør at du skiller ut lykkehormoner! Jeg har så lyst til å gi et lite bidrag, slik at verden kan bli et bedre sted å leve i. De som eventuelt har ønske om dette tilbudet, må sende sende meg ei melding på Facebook, avslutter Randi Dølbakken.