• KOMMER HJEM: Mr. Ray kommer hjem for å spille på dansekvelden fredag 10. februar.

Dansemiljøet på Kjellmyra er i ferd med å vokse. Gjennom tre buggkurs har omlag 100 nye dansere kommet til, og fredag førstkommende får de tilbud om å danse til levende musikk.

- At det falt på en fredag er helt tilfeldig, men dette er ingen fest. Det er dans med levende musikk, og Ray Moen kommer og spiller for oss, sier Nina Kvesetmoen i Kjellmyra's danseglade.

De fleste kjenner Ray Moen som Mr. Ray, og han kommer selv fra Kjellmyra hvor dansemiljøet er i ferd med å vokse. Nå er det om å gjøre og få de nye danserne til å praktisere det de har lært.

- Ofte opplever vi at de som tar kurs blir borte. Vi oppfordrer dem til å danse med oss for og holde dansen ved like. Derfor håper vi mange av dem kommer på fredag, sier Kvesetmoen.

Kan bli mer levende musikk

Det koster 100 kroner å komme inn på dansekvelden, og blir det en suksess ser ikke Kvesetmoen bort fra at det kan bli flere slike dansekvelder.

- Vi møtes på onsdager i oddetallsuker, og vi vil gjerne prøve å få til litt levende musikk her også etter hvert, sier hun.

Da de danseglade møtes på Kjellmyra onsdager i oddetallsuker er det fra klokka 18.30 til 21.00.

Det vil ikke være salg av alkohol på dansekvelden.