Lørdagens kamp i 4. divisjon startet jevnt, helt fram til Furnes scoret i det 23. minutt. Keeper Anders Flismyren Helland hadde først en god redning, men Furnes scoret på returen. Resten av omgangen var det bortelaget som hadde ballen mest, uten at det ble skapt all verden av sjanser foran noen av målene. Det stod 0-1 til pause. 

3 baklengs i 2. omgang

I 2. omgang var det hjemmelaget Flisa som startet best, men Furnes scoret 0-2 etter snaut ti minutter. Målet kom etter en kontring, et forholdsvis unødvendig scoring for hjemmelaget. Det skulle bli verre, i det 61. minutt ble det spilt en lang pasning fra forsvaret til Furnes i bakrommet. Vingen banket den inn foran mål og 0-3. Slike mål kan man ikke slippe inn på dette nivået! Rett før slutt ble det også 0-4, nok en kontring og en god prestasjon av Furnes-spilleren. 

Hjemmelaget produserte få sjanser og slapp inn for mange enkle scoringer. Da blir det få poeng også. 

- Dette skal ikke være mulig egentlig! Ingen hadde forventet dette, meg selv inkludert. Furnes har et bra lag, men det har også vi. Det ser ut som de hele tiden er to spillere flere på banen, vi blir i undertall over alt egentlig. Det er et eller annet som skjer i hodet på spillerne, det har buttet i mot resultatmessig så langt. Heldigvis er det mange kamper igjen, så vi må bare stå på, sier trener Ole Rimmereid. 

Resultatet lørdag betyr også at Flisa fotball ikke har scoret på hjemmebane hittil i sesongen. Kanskje snur allerede på tirsdag, da kommer det foreløpig bunnlaget Brumunddal 2 med 0 poeng på besøk. 

KAMPFAKTA:

4. divisjon avdeling 01

Flisa fotball - Furnes 0 - 4 (0 - 1)

MÅL: 0-1 Per Anders Skjelseth (24), 0-2 Remi Heggedal (53), 0-3 Torgeir Stand Osmo (61), 0-4 Valentin Blaka (88)

Kort: 1 gult kort til hvert av lagene, på Flisa var det Kristian Skolegården som fikk det gule. 

Flisa stilte med følgende lag: 

Anders Flismyren Helland, Marcus Langfoss Bjørnerud, Simen Nordli Ruud, Mats Nygården Hanstad (Aaserud fra 34), Torkil Moberg (kaptein), Oliver Banken Sandberg, Erlend Karlsen, Erik Nymoen (Østensen fra 46), Simon Anders Salen Aune, Kristian Skolegården (Noori fra 60) og Sindre Fjellberg Pedersen.

Innbyttere: Truls Tangen Frogner, Sebastian Østensen, Oliver Anseth Enger, Jørgen Aaserud, Jakob Lande, Even André Stensberg og Sifatullah Noori.

Neste kamp: 

Flisa fotball - Brumunddal 2 tirsdag 14. mai klokka 20.00 på SolørRadioen Arena.