I Nabolaget tipper på akkurat sammen måte som mange andre tippespill, men det som skiller Nabolaget fra andre tippespill er at vinner naboen din en million kroner så vinner du og mange andre i nærheten mindre summer. Selvfølgelig så må du også spille for å kunne vinne.

- Jeg tror nabolaget har blitt veldig populært her i lokalmiljøet fordi nå har vi hatt en del store gevinster her på Flisa og i Våler, og dette er nok hovedgrunnen til at Nabolaget har blitt så populært, sier Jonas Kristoffer Åslie, butikksjef hos Kiwi Flisa.

Nabolaget er til for å skape et godt forhold mellom deg og din nabo, og du sprer glede dersom du vinner. I følge Norsk Tipping vil nabolaget styrke det sosiale båndet i et nabolag, og at du kan nyte gevinsten sammen med flere.

- Nabolaget på Kiwi Flisa har mest blitt solgt gjennom egen tippekasse, men etter flere store gevinster her i Solør har salget økt, og vi kan selge opp mot 600 til 700 kuponger hver eneste måned, sier Åslie.

Åslie synes det er artig at så mange velger Nabolaget framfor for eksempel andre spill.

- Nabolaget kommer nok ikke med det første til å bli den mest populære tippemåten, men Nabolaget er på lang vei mot toppen. Med både måten du spiller på, men også hvordan de trekker vinnerne på. Nabolaget har en mobilapp som gjør at du kan se hvor de som vinner befinner seg i landet, og du får også varsel om du har vunnet, sier Åslie.