Mannen til Elisabeth «Bettan» Andreassen, Tor, døde nylig. Det medfører at hun har avlyst alle spillejobber i en periode fremover, og ikke kommer til Sankthans på Kirkenær som planlagt.

- Vi håper at Bettan kan komme til oss et annet år, men måtte nå finne en erstatter raskt. Sammen med managementet har vi landet på Hanne Sørvaag, og mener hun er en artist i samme stil, sier Marit Holtmoen i Sankthans-komiteen på Kirkenær.

Med arrangement allerede neste helg begynte det å bli travelt, og komiteen er glad for at de har fått på plass et så stort navn med så kort frist.

SolørMagasinet som kommer med Posten 22. juni er allerede trykket, og vil derfor dessverre ha feil artist i program og omtale.

Debuterte i 2002

Hanne debuterte som artist i 2002 med albumet «You Know Me» under artistnavnet Paris, og fulgte opp med albumet «Talk Of The Town» i 2006. Hun hadde flere topp ti-singler på radio i Norge,og reiste og spilte landet rundt.

Hanne Sørvaag er en låtskriver av internasjonalt kaliber. Hun har vært med å skrive låter på det siste albumet til r’n’b-stjernen Shontelle, blant annet hennes singel «Say Hello To Goodbye». Hanne skriver rundt 200 sanger i året, og er ettertraktet blant låtskrivere og artister fra både inn- og utland.

– Det mest inspirerende og mystiske emnet er kjærligheten. Gjerne med melankoli, men alltid med håpet bevart, har Sørvaag sagt om inspirasjonen til låtene hun skriver.