Mye har skjedd siden Hanne Mette Gunnarsrud var vokalist i Contrazt. Gunnarsrud har etablert sitt eget band, Hanne Mette Band, og Contrazt har blitt litt mer rocka. Ihvertfall i følge Leif Dybendal.

- Jeg er ikke redd for at musikksjangrene skal bli for like i Vålerhallen lørdag. Contrazt har forandret seg litt på de siste par utgivelsene, og de to bandene er nok ikke så like i stilen som vi var, sier Dybendal.

De to bandene har stått på samme scene mange ganger før, men det er første gang Hanne Mette Band og Contrazt skal spille sammen i Solør. Det er det mange som har lyst til å få med seg.

- På disse dansegallaene har vi hatt alt fra 400 til 1.200 besøkende. Rekorden var litt spesiell på grunn av jubileet vårt og litt ekstra artister, men det virker som det kan bli folksomt nå på lørdag også, sier Dybendal.

Liten tro på ny rekord

Men at antallet besøkende skal bikke 1.200 har han liten tro på. For da må det skje noe helt spesielt.

- Men det er artig å se at både unge og gamle har planer om å ta turen til Vålerhallen. Jeg har jo barna selv, og hører i deres kretser at de har planer om å dra på fest lørdag. I tillegg trekker Hanne Mette veldig mange dansere. Så dette blir helt topp, sier Dybendal.

Det er særlig gjennom sosiale medier en kan se om interessen er der eller ikke. Her er det mange som både har sagt at de skal komme, og det er mange som liker arrangementet.

- Vi reiser land og strand for å spille, og det gjør publikum for å høre oss også. Vi vet at det kommer en del bobiler på lørdag som tar dette som en tur og et sosialt opplegg. Med fint vær kan dette bli veldig bra, sier Dybendal.

Billettsalget er for lengst i gang, og billetter kan forhåndskjøpes hos Esso Smedstuen i Våler, YX Braskereidfoss og Circle K Flisa. Restbilletter blir solgt i døra.