Da vi snakket med Hanne Mette Gunnarsrud i fjor antydet hun at det kunne bli flere julekonserter dersom fjorårets ble en suksess. Det ble det definitivt, og derfor inviterer hun og bandet til ny konsert i Våler kirke onsdag 4. desember.

- Fjorårets konsert gikk over all forventning. Det ble en stor suksess med full kirke og vel så det. Dessverre måtte vi sende noen hjem som det ikke var plass til, sier Gunnarsrud.

Hun hadde håpet på bra oppmøte, men at over 450 personer skulle ta turen ante hun lite om. Opplegget i år blir mye likt fjorårets, men denne gangen blir det nye barnekoret i Våler med på konserten.

- Vi fikk en forespørsel fra Våler barnekor om de kunne være med, og selvsagt takket vi ja til det. Ellers deltar Kim Brandsnes som konferansier i fjor. Konserten er i samarbeid med kirka og organist Daniel Bjørlo. Hilde Vatnar Olsen dirigerer koret, sier Gunnarsrud.

Til daglig er det svingende dansemusikk hun og bandet serverer på festlokalene landet rundt, men i kirka blir det lite dansemusikk.

- Her skal vi gi folk tradisjonelle julesanger, og noen litt nyere julesanger. Danseversjoner er det lite av, smiler Gunnarsrud.

Billetter til konserten selges via ebillett.no og hos Esso Smedstuen.