MMA-miljøet i Solør er voksende, og Victus MMA - Next Generation Hedmark kan vise til solide prestasjoner under ADCC Norwegian Championship som ble arrangert på Valhall i Oslo. På godt norsk kan mesterskapet kalles for et slags NM.

- Her har vi møtt de største klubbene i Norge, og vår klubb er jo ganske ny. Derfor er det artig at vi gjør det så bra. De store klubbene ligger i Oslo-området, Bergen, Stavanger og Trondheim. Også har du oss på Flisa da, smiler Nick Robin Kleppe.

De fem lokale deltakerne som var med på mesterskapet var Luke Stenhammer, Aleksander Haugen, Emil Jansen, Abel Midtsund og Ole Kristoffer Beitnes.

Fem medaljer

Ole Kristoffer Beitnes fikk gull i klassen minus 100 for viderekommende, Abel Midtsund gull i klassen minus 66 for de som har trent grappling i to år, Luke Stenhammer gull i klassen minus 76 som har trent opptil to år, Emil Jansen fikk sølv i åpen klasse og Luke Stenhammer bronse i åpen klasse.

- Klassene er delt inn i erfaringsnivå og vekt. Vi har slått mange av de store klubbene i denne turneringen, og det er veldig artig, sier Kleppe.

I et par-tre år har han drevet Victus MMA, og Kleppe opplever at treningsviljen og miljøet er særs bra på Flisa.

- Vi er nesten den minste klubben som deltar i ADCC Norwegian Championship, og da er det ekstra artig med fem medaljer, sier Kleppe.

Neste MMA-kamp for teamet nå blir i Sarpsborg 21. oktober, og Kleppe tror på nye seire.