Om en snau uke står Linda Gail Lewis på scenen i Rådhuskinoen kulturhus på Flisa. Dette blir hennes siste konsert på Europa-turneen, og bak konserten står Tor-Arne Rønning, Kåre Ryen og Trond Kneppen. De driver arrangementselskapet Always Late AS.

Linda er søsteren til Jerry Lee Lewis, og har holdt på med musikk like lenge som han. Et forhåndssalg på knappe 80 billetter én uke før konsert er ikke karene fornøyd med.

- Vi er litt skuffet over forhåndssalget. Vi hadde nok trodd at en såpass stor artist skulle trekke litt mer folk, sier Tor-Arne Rønning.

Travel førjulstid

Hvorfor salget har vært såpass labert klarer ikke Rønning helt å sette fingeren på, men han tror kanskje det skjer mye nå før jul og at det er mange konserter.

- De som er redde for at det ikke skal bli noe jul i denne konserten bør ikke bekymre seg for det. Hun kommer til å dra noen julelåter også, forsikrer Rønning.

Selv om forhåndssalget foreløpig kun viser 80 billetter er han sikker på at det blir flere i Rådhuskinoen søndag.

- Mange kommer nok til å kjøpe billetter i døra, men hun har spilt for fulle hus i Sverige nylig. Jeg håper jo vi får til det her også, sier Rønning.

Konserten starter klokka 18.00 søndag 4. desember, og billetter kan kjøpes på nettsiden til Rådhuskinoen.