27 ganger har Finn-Trim Cup blitt arrangert og Kåre Robert Hofgård håper inderlig at det blir for 28. gang 3. mars i Åsneshallen. 

- Det skulle egentlig vært den 29. i rekken i år, men vi måtte avlyse grunnet for få lag i 2015. Vi har allerede 3 lag som har meldt sin interesse, men det bør helst være minst 5 lag for å få til ei bra turnering. Det aller beste er om vi får med 8 lag, da kan vi spille 2 puljer. Gule fra Kirkenær som er tittelforsvarer er klare og det samme er Glimt fra vestsida i Grue - i tillegg til Finn-Trim selvfølgelig, sier Hofgård. 

- må være minst 5 lag, men håper på 8

Før kunne du ikke være aktiv fotballspiller for å spille bedrift, men i Finn-Trim Cup er du velkommen uansett. 

- Det er bedre at vi klarer å få til ei turnering med eventuelt noen aktive spillere, enn at det ikke blir turnering i det hele tatt. I fjor hadde vi med 5 lag, mens i 2016 var det 8 lag og det er det jeg håper på i år også. Det kan være vennegjenger som stiller med lag, eller det kan være bedriftslag. Det viktigste er at vi får med minst 5 lag, så det blir turnering, smiler Hofgård. 

På det meste var det med 12 herrelag og 5 damelag, det var rundt 2000-2001. 

Påmeldingsfristen er satt til 20. februar. 

Tidligere år var det bedriftslag over hele Solør, men i fjor ble det ikke seriespill ute for første gang. 

- Det ble færre og færre lag med tiden, og i fjor måtte vi kaste inn håndkleet med seriespill. Vi håpte vi kunne stille med Finn-Trim i seriespill i Elverum, men det ble heller ingen serie der. Nå møter vi Bjølseth til noen treningskamper gjennom året, og vi har også stilt med litt forsterket lag i treningskamp mot blant annet Grinder og Jømna, forteller Hofgård. 

åpen trening for alle på søndager

Har du lyst til å trene fotball uten at du skal være med på noe lag i seriespill, så har Kåre Robert Hofgård en løsning på det. 

- Vi trener fast hver søndag klokka 19.00 i Vålerhallen, og her er det bare å møte opp! Fra vi starter i oktober og fram til jul, har ofte lagene fri fra fellestreninger og da er det mange aktive som møter opp. Når det blir organisert trening for de lokale lagene etter jul, blir det færre på våre treninger og da vil vi gjerne ha med flere. Bare møt opp i Vålerhallen på søndager, så er du hjertelig velkommen, sier Hofgård.