• FULL FART: Julia Heiberg (t.v.) og Hilde Christine Sveen håper mange blir med på Rema 1000-Håndballskolen, som er et samarbeid med Norges Håndballforbund.

– Dette blir veldig moro! Vi har dyktige instruktører som er aktive håndballspillere eller er trenere, sier Hilde Christine Sveen.

Sammen med Julia Heiberg inviterer håndballstyret i Flisa AIL igjen til håndballskole i Åsneshallen. Den varer fra mandag til onsdag, og er for barn fra 1.-7.klasse.

I skrivende stund er nærmere 30 barn påmeldt, men Sveen og Heiberg sier de har plass til mange flere. Påmeldingsfrist er torsdag 26. september.

– Har du lyst til å prøve håndball, så er du hjertelig velkommen. Du trenger ikke være medlem av idrettslaget og det spiller ingen rolle om du bor i en annen kommune - håndballskolen er åpen for alle.

Inkludert i prisen er varm lunsj, drikkeflaske og håndball.

Gror godt i FLISA AIL

Tidligere i høst har Flisa AIL hatt åpne håndballtreninger for barn mellom 1.-7.klasse, og det med stor suksess, forteller Heiberg.

Her møtte 26 håndballglade gutter og jenter.

– Vi er veldig fornøyde med oppmøtet. Dette har også gitt resultater på rekruttering i flere alderstrinn og vi har meldt på fem lag i Isbjørn-serien i år, som er for de aller yngste, sier Heiberg før Sveen skyter inn:

– Ja, det gror godt i Flisa AIL om dagen. Det er vi kjempefornøyde med!