Håkon Bankens døtre blir ringt opp hver dag av folk som ønsker å kjøpe billetter til konserten. Det samme gjelder utsalgsstedet, Circle K Flisa.

- Pappa betydde mye for folk, det ser vi veldig tydelig. Det er en enestående konsert med mange gode artister som folk vil få med seg. Konserten vil formidle en spesiell historie om pappa, og mange hadde et forhold til både han og musikken hans, forteller én av døtrene, Dorte Banken. 

- Og det blir selvsagt enda mer spesielt nå som han er borte, legger hun til. 

300 BILLETTER

Mandag 14.januar klokken 18:00 er det mulig å sikre seg billetter til ekstrakonserten på Circle K Flisa. Til tross for at pågangen er stor er det ikke mulig å forhåndsbestille eller reservere billetter. Derfor ber søstrene om at folk vennligst ikke ringer. Ekstrakonserten spilles samme dag som hovedkonserten, 19.januar klokken 16:00 i Rådhuskinoen. 

- Vi skulle ønske det var plass til mange flere, men den eneste måten å sikre seg billetter på er å stå i kø, sier Dorte Banken. 

Det vil bli nettsalg av noen billetter for de som bor utenfor Solør. Disse kan kjøpes gjennom å sende Dorte Banken en melding på Facebook på samme tidspunkt, mandag 14.januar klokken 18:00. 

- Meldinger som blir sendt før dette tidspunktet blir ikke besvart, påpeker Dorte. 

Søstrene vet at mange ønsker billetter, men de holder ikke av noen billetter. 

- Vi ønsker at det skal være likt for alle, sier hun.

ARTISTER SOM DELTAR

Alle artistene som deltar gjør dette gratis. Artister som deltar er Contrazt, Beglomeg, Contenders og Roy Lønhøiden, Rita Engebretsen, Anita Karlsen Kleppe, Trubadur Ingebretsen, Morten Wærhaug, Roger Græsberg og Thomas Maarud, og Tommy Michaelsen med husband. 

Det vil også bli vist klipp av filmdokumentaren, og utstilling av Håkons reise i foajeen på Rådhuskinoen.

Artistene vil fremføre sine tolkninger av Håkon Bankens sanger, på dagen han ville fylt 70 år. Håkon Banken døde 18. mars 2018.