• FORNØYD: Grue-trener Stein Johannesen er fornøyd med å vinne på bortebane på en dårlig dag.

Grue-trener Stein Johannesen er fornøyd med å vinne på dårlige dager. 

- Vi har mange muligheter til å dra fra i denne kampen, men hver gang vi går opp i fem-seks mål ledelse begynner vi og rote. Helt greit i angrep, men forsvarsspillet klarer vi aldri å løse. Vi blir lurt av rutinerte Stange-spillere gang etter gang og i tillegg har vi for mange tekniske feil og skuddbom, forteller Johannesen. 

- vinner på en dårlig dag

Bortekamp mot rutinerte Stange-spillere er ingen enkel kamp.

- Nei, Stange borte er egentlig en vrien kamp, og vi visste at vi ikke ville få noe gratis. Vi er så klart veldig fornøyd med to poeng igjen, og at vi vinner på dårlige dager også. Nå gleder vi oss til hjemmekamp på søndag! sier Johannesen. 

Grue har spilt 4 av 5 kamper på bortebane, men søndag klokka 16.00 er det hjemmekamp i Gruehallen og motstander er Skreia. Skreia har 3 seire og 3 tap på sine 6 kamper, så i utgangspunktet er det en motstander Grue bør slå på hjemmebane. 

KAMPFAKTA:

Stange - Grue 24-30 (10-14).

3. divisjon

Stangehallen

Grue stilte med følgende spillere, mål i parentes:

Oline Neser, Maiken Reigstad (4), Anna Kjellgren (4), Thea Bråten, Alvilde Westby Skyrud, Ingrid Walbækken (2), Sandra Syvderud (3), Madeleine Bråten Mella (2), Kirsten Bjerkestrand Sørby, Frida Njålsson, Silje Syvderud (3), Camilla Bjerkestrand Sørby (1) og Anne Sofie Sandberg (11).