Til tross for at flere spillere var ute av laget på grunn av skade og karantene, ble poengene igjen på Grue stadion i toppoppgjøret mellom Grue og Ringsaker.

flere ut med skade, karantene og ferie

Før denne kampen manglet Grue - både Hassan Al Shimary, Henrik Løvstad, Badredin Akkabal, Gohlam Ferdas og Jesper Bergersen Holt. Dette på grunn av skade, karantene og ferieavvikling. Andre spillere fikk muligheten fra start, og benyttet mulighetene godt. Unggutten, Henrik Vanebo, spilte en tilnærmet prikkfri kamp som venstre back, i stadige dueller med en tidligere Brumunddal- og Lillehammer-profil, Erik Sigtbakken.

- Grue satte Ringsaker under press fra første sekund, og med unntak av et par frispark imot, og en og annen avslutning fra god avstand mot Asbjørn Woll i Grue-målet, hadde ikke Ringsaker mye å by på i kampens første omgang. Grue styrte det meste av spillet, skapte halvsjanser og stod høyt i presset. Med Charles Bratlies flotte avslutning fra sin venstre kantposisjon, kunne Grue gå til pause med 1-0, forteller Grue-trener Arnfinn Midtsundstad. 

Grue har så langt i sesongen startet kampene noe forsiktig, men i oppgjøret mot Ringsaker stod laget høyt og satte press på motstanderen fra det øyeblikk dommeren startet kampen. Med få berøringer på ballen og raske overganger, ble det en slitsom affære for laget fra Hedmarken.

- I andre omgang forsøkte Ringsaker å svare på det høye presset, men Grue-spillerne stod imot, og med den rutinerte ringreven, Tor Øystein Andersen-Granli, i tillegg til Sigurd Svendsen i midtforsvaret, var det ikke all verden Ringsaker klarte å varte opp med, sier Midtsundstad. 

vant de fleste duellene

Ivan Castro, Nabil Abdulhafiz Wahhab-Rabbi og Marcus Nymoen, styrte midtbanen og vant de fleste dueller. Noen minutter ut i andre omgang var et spørsmål om tid før Grue kunne øke ledelsen.

- Midtveis i andre omgang ble Alaa Al Shimary frispilt som midtspiss. Han dro seg forbi motstanderens keeper, satte ballen elegant i mål og økte ledelsen til 2-0. Et kvarter før slutt, var igjen Alaa Al Shimary i rett posisjon. Ringsaker-forsvaret var totalt utspilt, og etter en retur, fyrte han av et skudd som var helt utagbart for keeper. 3-0 var et faktum. Et skuffet Ringsaker-lag måtte reise tilbake til Hedmarken uten poeng denne gangen, forteller Midtsundstad. 

Alaa Al Shimary ble kåret til Grues beste i kampen mot Ringsaker.

- Kommende uke vil trenere og A-spillere bidra i forbindelse med fotballskolen i Grue, men selv om vårsesongen kan anses som avsluttet, vil laget fortsette å trene noen uker fremover. Det som også er gledelig, er at stadig flere melder sin interesse for dette laget. Allerede neste uke får vi besøk av nygammelt blod som ønsker å bidra, sier Midtsundstad. 

KAMPFAKTA:

5. divisjon avdeling 02

Grue - Ringsaker 3 - 0 (1 - 0)

MÅL: 1-0 Charles Bratlie, 2-0 Alaa Al Shimary, 3-0 Alaa Al Shimary

Grue stilte med følgende tropp:

Asbjørn Woll, Ahmed M. Hassan, Tor Øystein Andersen-Granli, Sigurd Svendsen, Henrik Vanebo, Marcus Nymoen, Ivan Castro, Nabil Abdulhafiz Wahhab-Rabbi, Charles Valentin Wigdahl Bratli, Carl Emil Løvstad, Alaa Al Shimary, Steve Williams, Henrik Kjellstrøm Touray, Simen Heien, Amel Dedic og Espen Andre Fjeld.

Neste kamp: 

Hamar IL - Grue torsdag 23. august klokka 20.00 på Børstad kunstgress