Grue spilte mot Veldre først på søndagen, og vant 39-20 (21-11).

- Vi er gode mot et svakere lag, men har mye å gå på. Alle spiller, alle scorer, og vi tester ut en del. Kaptein Ingrid Sveen er også tilbake etter brudd i hånda, og måtte teipes nøye, forteller Merete Hansen-Møllerud. 

Målscorere:

Anne Sofie Sandberg 8, Anne-Thea Nygaard Woll 7, Hanne Lund 6, Maiken Reigstad 5, Therese Wardeberg 4, Birgitte Sørby 4, Camilla Sørby 2, Ninette Sandberg, Aurora Michaelsen og Ingrid Sveen. 

Også i 2.kamp for dagen, ble det Grue-seier, 23-22 (16-11).

-  Vi ledet med fem til pause, men det kladdet i andre omgang, og vi lå også bak med ett mål. De siste minuttene vant vi 3-1 og sikret med det fire poeng for dagen! Sterk moral på jentene der, sier Hansen-Møllerud.

Målscorere: 

Anna Sofie Sandberg 6, Therese Wardeberg 6, Ingrid Sveen 3, Maiken Reigstad 3, Anne-Thea Nygaard Woll 3, Hanne Lund og Camilla Sørby.

2 tap for flisa

I helga ble det kjent at kaptein Hilde Kristine Sveen dessverre må legge opp, grunnet kneskaden hun fikk mot Kongsvinger. Etter flere runder med skader i begge kne, ga legen rådet om å legge opp og heller bli frisk i kneet uten operasjon. Sveen har vært veldig viktig for det unge Flisa-laget, og uten kapteinen endte det med tap i begge kampene på søndag.

Flisa tapte begge sine kamper, mot Skreia endte det 27-20 (17-10), mens Gjøvik HK 2 vant 25-16 (12-9).

- Kampen mot Skreia startet på verst tenkelige måte. Skreia gikk opp i en tidlig ledelse, vi slurvet noe fremover på banen, og slet med å få ballen i mål. Ble derfor jagende etter i periode, men etter en timeout hevet spillet seg, særlig i forsvar, men vi scoret fortsatt for lite mål fremover slik at vi kunne ta igjen forspranget. Andre omgang startet mye bedre, både fremover og bakover på banen. Jentene ga aldri opp, men det ble dessverre tap, forteller Flisa-trener Kent Gundersen.

- I kampen mot Gjøvik, gikk jentene på banen med en skikkelig god tenning. Spilte til tider meget bra forsvarspill, slapp inn to mål på de første fjorten minuttene, men dessverre scoret vi bare ett mål selv. Det stod 2-1 til Gjøvik etter 14 minutter! Lagene fulgte hverandre helt frem til det stod igjen 13 minutter, da lå vi tre mål bak. Så kom en svak periode for Flisa sin del og Gjøvik økte forspranget, og vi tapte med ni mål til slutt, sier Gundersen.

tøff start på sesongen, og kapteinen må legge opp

Flisa har bare 1 seier på de første 7 kampene:

- Jeg synes jentene viser en utrolig god mentalitet. De gir seg ikke, selv om vi ligger bakpå. De fleste lagene i vår divisjon har eldre og rutinerte spillere. Prestasjonene varier fra glimrende til mindre bra. Vi jobber med å bli mer stabilt gode over lengre perioder i kampene. Flisa har en gjennomsnittsalder på 18 år. Vi jobber hele tiden med spillerutvikling, og jeg vil rose jentene for den treningsinnsatsen og viljen de viser på trening og i kamp, tross litt motgang i kampene. Det at Hilde Kristine nå må gi seg grunnet skade, er selvfølgelig et stort savn for laget. Hun var lagets kaptein og storscorer. Hun skapte mye trygghet både på banen og utenfor, en typisk ledertype. Heldigvis er hun fortsatt med i lederteamet, slik at hun kan være med å utvikle de unge spillerne vi har, sier Gundersen.