• FORNØYD TRENER: Arnfinn Midtsundstad har et fått en drømmestart på årets sesong og er fornøyd.

Det var som ventet en nervøs start på kampen som det pleier i serieåpninger, og med kraftige vindkast på Grue Stadion var det lite finspill å skimte for de fremmøtte. Det var allikevel Grue som startet kampen best, og løp mye mot et Fæssalag i motvind. 

Denne fordelen skulle vise seg gull verdt etter tjue minutter da Schadrach Williams får drømmetreff fra tjuefem meter rett i krysset bak en utmanøvrert Karl Emil Libekk i Fæssaburet. 

Bortelaget skapte noen store muligheter på dødball, men i spillet faser var Grue litt bedre på det meste og Fæssa slet med å flytte laget fremover på banen i motvinden. 

Bedre andreomgang

Siden førsteomgangen mildt sagt var lite underholdene ble det et fyrverkeri av en andreomgang, og hjemmelaget skulle få slite med vinden. 

Fæssa hadde fått ny energi og det virket som det var et nytt lag som kom på banen til den andre omgangen. Grue måtte løpe mer hjemover, og tilslutt kom utligningen ved Morten Amundrud som får pirket en ball i mål etter et godt innlegg fra Magnus Moen etter en drøy times spill.

Etter dette tar Fæssa over det meste men klarer ikke bryte ned et godtjobbende Gruelag som ser ut til å ha brukt vinteren godt. 

Med et kvarter igjen vipper kampen begge veier, men når Grue får en gavepakke av de sjeldne av bortelaget kan Carl Emil Løvstad bare spasere inn 2-1. 

I kampens siste minutter legger Løvstad på til 3-1 før hjemmelaget også får sitt fjerde. 

Alt i alt en fortjent Grueseier, som er litt bedre i alle kampens faser. De er effektive, men det er lov i fotball. Bortelaget har endel å jobbe med om de skal klare å ende i toppen av årets serie. 

Fornøyd trener

Ny Gruetrener for året er Arnfinn Midtsundstad og han var fullt fortjent meget fornøyd etter kampen:

- Vi følger kampplanen til punkt og prikke. Det er dette vi har øvd på i hele vinter. Vi skal står høyt og presse motstanderen til å gjøre feil. Vinteren er brukt veldig godt og siden vi er et ungt lag orker vi også litt mer enn motstanderne. 

På spørsmål om hvor på tabellen de sikter seg inn er han nøktern og svarer:

- Vi har fått inn noen gode signeringer og spesielt Alexander Slettebø er en viktig spiller. Hadde vi hatt et par til av hans fysikk ville vi nok ha kjempet helt i toppen, avslutter Midtsundstad.