• UNG OG LOVENDE: Madeleine Bråten Mella scoret 3 mål og har gjort en bra høstsesong.
  • STORFORNØYD: Hjelpetrener Merete Hansen-Møllerud var meget fornøyd med jentene og kunne melde om allsang i bussen hjem fra Skreia.

Etter en fenomenal opphenting til 20-20, så vant til slutt Grue med 26-29.

Hjelpetrener Merethe Hansen-Møllerud var storfornøyd på bussen hjem torsdag kveld:

-  I første omgang fikk vi ikke etablert angrep eller skuddene til å sitte, men forsvaret gradvis tok seg opp. Til pause stod det 13-9. I andre omgang kom et velspillende Skreia best i gang, og etter ti minutter var stillingen 18-10, men vi gav ikke opp! Takket være en super lagmoral og et tett forsvar, krøp vi opp til 20-20, og deretter økte vi til 24-28 og til slutt ble resultatet 26-29. Utrolig morsomt! Det ble mer og mer stille i Skreiahallen utover i 2.omgang, smiler Hansen-Møllerud.

Grue ligger nå på 4.plass på tabellen, kun 2 poeng bak lederlaget Lillehammer/Faaberg, men Grue har 1 kamp mer spilt. Grue skulle egentlig møtt Lillehammer tidligere i uka i Gruehallen, men kampen ble utsatt grunnet dødsfall i miljøet rundt Lillehammer-laget.

KAMPFAKTA:

Skreia - Grue 26 - 29 (13-9).

Målscorere: Anna Sofie Sandberg (7), Therese Wardeberg (5), Ingrid Sveen (5), Hanne Lund (4), Madeleine Bråten Mella (3), Maiken Reigstad (3), Birgitte B. Sørby (1) og Anne-Thea Nygaard Woll (1).

I en annen kamp i samme avdeling, tapte Flisa stort borte mot Furnes. Sluttresultatet ble 40-22 til Furnes, som ligger på 2.plass på tabellen. Flisa ligger nest sist på tabellen, og trenger flere poeng på de siste kampene, for at de ikke skal rykke ned.