Både Grue og Furnes hadde vunnet alle sine kamper før de møttes lørdag, og det var derfor knyttet stor spenning om styrkeforholdet i forkant av kampen.

- Vi var spente i forkant av denne kampen, om hvor sterke vi var. Furnes hadde jo fem seire på rad og endelig skulle vi møte et lag som vi faktisk kan tape mot, forteller trener Stein Johannesen.

startet kampen bra 

Grue kom godt i gang i Ajerhallen.

- Vi startet kampen bra, var gode i forsvar, hadde en god målvakt og bra trykk i angrep. Vi leder vel 4-9 da de starter med merkespill. Litt skuffet over at vi bruker 10 minutter på omstilling til annen type spill, slik at vi leder Furnes inn i kampen igjen. Siste 10 minutter av første omgang får vi sving på 5-5 spillet og leder 11-15 til pause, forteller Johannesen.

Grue fikk rullert på hele mannskapet i 2. omgang.  

- I andre omgang er vi mye bedre, vi spiller mot merke hele omgangen. Dette er noe vi har trent mye på, i alle tenkelige varianter, så det var utrolig godt å se at vi begynner å få dette til. Vi har med 14 spillere, og får rullert mannskapet veldig bra, på slutten står vi med flere 2001-modeller på banen. Vi får også trent flere forsvarsformasjoner mot et godt lag.

- masse å gå på begge veier

Selv om Grue-jentene slo ubeseirede Furnes på bortebane, mener Stein Johannesen at det er mye som kan bli enda bedre.

- Alt i alt en brukbar kamp, vi har masse å gå på både offensivt og defensivt, og dette skal forbedres gjennom de neste kampene, lover Johannesen. 

Ønsker dere å rykke opp?

- Hvis vi er i posisjon, så ønsker vi så klart det, smiler Grue-treneren med 4 strake seire.

KAMPFAKTA:

Furnes - Grue 22-30 (11-15)

Ajerhallen

Grue: Oline Neser, Maiken Reigstad 7, Anna Kjellgren, Birgitte Bjerkestrand Sørby 1, Alvilde Westby Skyrud 2, Ingrid Walbækken 5, Sandra Syvderud, Madeleine Bråten Mella 5, Kirsten Bjerkestrand Sørby, Frida Njålsson 1, Ida Skyrud Skarpnord, Silje Syvderud 2, Camilla Bjerkestrand Sørby 1 og Anna Sofie Sandberg 6.