• FORNØYD TRENER: Grue-trener Stein Johannesen var fornøyd med jentene etter seieren mot Toten.

Grue gikk ut i 100 og ledet 5 - 0 etter 7 minutter, Toten fikk sitt første mål etter 8.04 - men Grue kjørte ufortrødent videre og ledet med hele 11 - 3 etter 14 minutter. Da fikk Toten-treneren nok og begjærte time-out. Grue kjørte over Toten i denne perioden, med fokus på raskt ankomstspill og høyt tempo, og i tillegg stod keeper Oline Neser meget bra i mål. Grue var oppe i 12 - 4 ledelse, men så kom det 4 kjappe fra Toten og da var stillingen 12 - 8 til hjemmelaget. Da var det tid for time-out til Grue og Grue-trener Stein Johannesen fikk orden på laget igjen. Stillingen ved pause var på solide 17 - 11, en meget bra start ble fulgt av en rotete midtperiode, før avslutningen på omgangen igjen var bra. 

rotete start på 2. omgang

Hanne Lund fikk en utvisning på tampen av 1. omgang, og dermed skulle Grue startet 2.omgang med en spiller utvist. Det hadde de nok glemt i pausen, for Hanne Lund var på banen ved oppstart av 2. omgang, og det resulterte i nok en utvisning. Grue var litt preget av den rotete starten, og etter 9 minutter av 2. omgang, var Toten bare 2 mål bak - på stillingen 20 - 18. Da tok Grue-jentene tak i kampen igjen, anført av en meget god Maiken Reigstad og strekspiller Anne-Thea Nygaard Woll. Grue gikk fra 20 - 18 til 26 - 18 på 5 minutter og kampen var i realiteten avgjort med 13 minutter igjen. Sluttresultatet ble 32 - 24 og en meget fortjent seier til Grue over Toten.

Grue-trener Stein Johannesen var naturlig nok fornøyd etter kampen:

- Toten var et mye bedre lag i dag, enn da vi møttes før jul. De byr oss på tøff motstand, de er rutinerte og har noen gode angrepsspillere. I dag hadde vi fokus på noen nye ting i spillet vårt, og da må vi gjøre det 100%, og det betyr igjen at spillerne må få lov til å feile litt. De to periodene vi ikke var gode i dag, blir vi straffet hardt av Totens rutinerte spillere. At vi vinner med 8 mål mot Toten, det er helt greit, 24 baklengs er litt for mye, målsetningen var å holde det nede på 20. Vi burde også scoret flere mål selv, vi har klare nok sjanser til å score mange flere mål, forteller Johannesen.

Grue kom litt på hæla ut fra pause, ettersom de startet med fullt lag, selv om de hadde en spiller utvist:

- Vi ble enige i pausen at vi skulle stille med samme lag fra start i 2.omgang, men det betyr jo ikke at vi skulle starte med en spiller som var utvist - så da kom vi litt på hæla fra starten av. Men så faller vi inn i formasjonen igjen, og spiller bra forsvar, og da er vi vanskelig å score mål på. På slutten slipper vi nesten ikke inn mål, og det er godt å kjenne på følelsen av vi kan spille litt dårligere i perioder, og likevel dra det i land med god margin, sier en fornøyd Grue-trener.

På torsdag er det klart for lokaloppgjør i Gruehallen, da kommer nabo Flisa på besøk:

- Vi gleder oss til lokaloppgjør, og håper det blir en fin håndballkamp, smiler Johannesen.

KAMPFAKTA:

Grue - Toten 32 - 24 (17 - 11)

Mål: Maiken Reigstad 8, Anna Sofie Sandberg 7, Anne-Thea Nygaard Woll 5, Camilly B. Sørby 4, Hanne Lund 3, Ingrid Sveen 2, Therese Wardeberg 2 og Birgitte Sørby 1. 

Keeper Oline Neser ble kåret til dagens beste.