Gjennom vinteren har laget trent godt, det har vært mange på trening og spillegleden har vært stor.

Spillere som hadde gitt seg har begynt igjen, spillere som telte på knappene om å fortsette, telte riktig og ble med videre. Gutter fra naboklubber har sett hvor bra laget har jobbet og etter hvert har flere av disse meldt overgang til Grue, dette ville de være med på! Nå, litt ut i mars er vi 27 registrerte spillere på G19 og da er ikke spillere i A-stallen som fortsatt holder G19-alder medregnet. Grue IL fotball har derfor besluttet å melde på to G19 lag i serien, et lag i 1. divisjon og et lag i 2. divisjon og begge lag er 11’er-lag, forteller trener Gjermund Holt. 

- større mulighet til differensiering

Klubbens motto er flest mulig, lengst mulig, best mulig.

- Her har vi i hvert fall så mange som mulig og i en alder der normalt mange gir seg med fotball, så har vi også gutta med lengst mulig. Vi vil også ha større mulighet til å differensiere gruppa etter interesse og ferdigheter, noe som gjør at alle vil ha gode opplevelser på trening og i kamp og vi kan på den måten også ta vare på de som vil bli best mulig. Tett samarbeide med A-laget gir også de ivrigste og beste hospiteringsmuligheter mot A-lag. Med to lag vil vi også ha større mulighet til å få med nybegynnere og vet at flere fra omsorgssentrene vil spille fotball, gutter vi selvsagt ønsker velkommen og vil prøve å integrere inn i gruppa etter hvert som ferdighetene kommer, sier Holt. 

- vi er stolte

Hovedtrener for gruppa er Gjermund Holt, som har med seg Jan Erik Moe, Rune Skasberg og Kristoffer Karlsen i trenerteamet.

- Vi er stolte av å ha med så mange. Vi er stolte av å kunne tilby fotball, sunn aktivitet i et godt miljø for så mange av distriktets ungdommer. Vi er stolte av å ha så mange positive, unge gutter i vår flotte, grønne Gruedrakt da serien sparker i gang på våren. Vi er usikre på når sist Grue klarte å stille to juniorlag, om vi i det hele tatt har hatt det noen gang, sier en fornøyd Holt.