Både Grue og Furnes vant sin serieåpning, Grue med 26-16 hjemme mot Otta, mens Furnes vant overbevisende 29-16 borte mot Gjøvik HK 2. Kampen går i Ajerhallen torsdag klokka 1930, og trener Stein Johannesen og jentene er klare for ny kamp:

- Furnes er et langt bedre lag enn Otta, så dette blir en fin progresjon for oss. Nå får vi se hvor langt vi har kommet, det er jo hele tiden en prosess med så unge jenter. Vi må hele tiden forberede oss på hva slags motstandere vi møter, det vi vet er at Furnes er et langt mer solid lag. De er rutinerte, laget består av eldre jenter som har spilt i høyere divisjoner, og noen unge jenter som løper fort. Det vil gi oss en mye mer sammensatt motstand, enn det vi møtte i Otta, forteller Johannesen. 

Det var mye positivt å ta med seg i serieåpningen forrige helg:

- Jeg er veldig godt fornøyd med at vi er så samlet i 6-0 forsvaret, det ligner på "starten" av et godt 6-0 forsvar. Men det er også mye vi må jobbe med i etablert angrep, der har vi mye å hente. Vi har absolutt løpsstyrke, fart og vilje til å løpe. Det er et "langt lerret å bleke", det å bli gode i etablert angrep, sier Johannesen.

prestasjonen er det viktigste

De fleste lag er langt mer opptatt av resultat og poeng, enn årets Grue K3:

- Vi reiser jo på kamper på for å vinne vi også, det gjelder både spillere og trenere. MEN det er fortsatt prestasjonene bak, vi skal henge sammen i 22 kamper, og da er det viktig å tenke prestasjon. Spesielt for jenter som er unge og vil bli gode! Fokus på neste kamp, er å jobbe videre med det etablerte angrepet. Vi jobber med at spillerne skal ha mer trøkk i det de gjør, at de kan dra av en spiller eller to. Der har vi fortsatt mye å gå på, sier Grue-treneren.

De unge Grue-jentene har i alle fall kommet godt i gang med sesongen, så blir det viktig å bygge videre på den gode starten mot Furnes.