Gjøvik HK 2 ligger på andreplass på tabellen, 2 poeng bak lederlaget Lillehammer, som er ubeseiret så langt. Grue har hatt en litt blandet åpning, med 2 seire og 2 tap før lørdagens kamp. 

Pauseresultatet var 17-14 til Gjøvik HK 2, mens det til slutt ble tap med 4 mål, 29-23.

- Det var en flott og velspilt håndballkamp av to unge lag med mye fart og trøkk, der Gjøvik var hakket hvassere og ledet hele kampen (unntatt på 11-12 etter tjue minutter). Vi spiller fint og effektiv offensivt, noen av angrepene er strålende, der særlig Anna Sofie Sandberg og Hanne Lund står fram. Forsvaret hever seg utover kampen, men vi strever med å få ordentlig tak på de gode skytterne og duellspillerne. Men alt i alt er vi trenerne veldig godt fornøyd med jentene, prestasjonene og innsatsen, sier Merete Hansen-Møllerud i Grue håndball.

Målscorere: Anna Sofie Sandberg (8), Hanne Lund (5), Anne-Thea Woll (5), Therese Wardeberg (3), Birgitte Sørby (1) og Maiken Reigstad (1).

Neste kamp for Grue, er lokaloppgjør mot Flisa i Åsneshallen førstkommende tirsdag. Vi kommer tilbake med mer i forkant av lokaloppgjøret.