Grue hadde noen sentrale spillere ute med sjukdom og skade. 

- Disse spillerne hadde vi kunne trengt i dag, men uavgjort var et fair resultat. For publikum var det nok ingen stor kamp å se, med mye stillingskrig og lite sjanser. Likevel er det nesten et under at vi ikke scorer! Vi har 2-3 giga sjanser der keeperen deres gjør noen kjemperedninger. Elverum har mest ball kampen gjennom, men vi skaper de største sjansene, sier Espen Fjeld. 

Solid enhet

Hittil har det bare blitt ett baklengsmål, og forsvaret var solide i denne kampen også. 

-  Jeg er veldig fornøyd med at vi holder nullen bakover igjen, spesielt når vi møter såpass gode offensive spillere som vi gjør i dag. Bestemannsprisen gikk til Mattis Sorknes i dag, fullt fortjent, han la ned mange meter på midten. Likevel står laget fram som en solid enhet i dag og synes jeg. Forsvarsfireren og Asbjørn Woll bakerst leverer en god prestasjon! Nå gleder vi oss til ny hjemmekamp neste mandag og håper mange tar turen da, avslutter Fjeld. 

KAMPFAKTA:

5. divisjon avdeling 02

Grue  - Elverum 2 0 - 0  (0 - 0)

MÅL: 

Kort: 4 gule kort til Grue (Nymoen, Sorknes, Dedic og Castro). 

Grue stilte med følgende lag: 

Asbjørn Woll, Nicolay Jorov Dentchev, Sigurd Sund, Mattis Isaksætre Sorknes, Eirik Midtsundstad, Marcus Østerud Nymoen (kaptein), Steve Badio Williams, Ivan Fernandez Castro, Charles Valentin Wigdahl Bratli, Amel Dedic og Alaa Saad Gaith Al-Shimary.

Innbyttere: Mark Kristoffer Sværk, Dagfinn Korbøl, Henrik Vanebo og Jørgen Enger Melsnes.  

Neste kamp: 

Grue - Jømna/Heradsbygd mandag 20. mai klokka 19.30 på Grue stadion.