Et heltent Grue-lag reiste til Elverum for å «reise kjærringa», etter to mindre underholdende oppgjør i 5. divisjon. Etter uavgjort mot Braskereidfoss og tap mot Hernes, var det et svært motivert lag som gjestet Elverum torsdag kveld.

- Vi var vel vitende om at Elverum spiller samme type fotball som både Braskereidfoss og Hernes, og dersom vi skulle ta med oss poeng fra denne kampen, måtte vi holde et høyere tempo en motstanderen. I første omgang, var det heller ingen tvil om hvilket lag som hadde mest tempo og ball-innehav. Det meste av spillet foregikk på Elverum sin banehalvdel, men med unntak av et skudd i metallet og to nettkjenninger som ble avblåst for offside, klarte ikke Grue å spille seg til de helt store sjansene, sier Arnfinn Midtsundstad. 

- godt fornøyd med 1. omgang

- Vi var rett og slett for unøyaktige i siste tredjedel, og da ble det en enkel affære for storvokste Elverums-gutter. Jeg er godt fornøyd med det Grue-spillerne prestere de første førtifem, med unntak av at det ble for omstendelig, samt at midtbanen (sentrallinjen) ble litt for defensiv. Mange kan nevnes i den første omgangen, men Hassan Al Shimary, var i en egen klasse, til tross for at motstanderen gjorde alt de kunne for å få han ut av fatning. Lagene gikk til pause med 0-0, fortsetter han. 

Andre omgang startet som den første, der Elverum lå lavt med den bakre fireren, mens Grue opprettholdt ball-innehavet.

- Spillerne responderte på det som ble sagt i pausen, men det ville seg likevel ikke. Selv hadde jeg en god følelse, og var overbevist om at det kun var et tidsspørsmål før Grue-scoringen skulle komme. Den kom altså IKKE, og det endte med poengdeling på Elverum stadion. Vi går glipp av to poeng i serieinnspurten, og det at nevnte, Hassan Al Shimary fikk sitt andre gule kort- to minutter før slutt, gjorde ikke akkurat kvelden mer sprudlende. To gule, betyr rødt og karantene, hvilket medfører at Hassan ikke kan være med mot tabelltoer, Ringsaker førstkommende søndag, sier Midtsundstad. 

- det er fortsatt opp til oss

- Per Kristian Wenstad som midtstopper, gjorde sine saker veldig bra. Kristoffer Sværk som venstre back, kan også prise seg meg en særdeles godkjent karakter. Dette er fortsatt opp til oss. Med poeng mot Ringsaker, lever spenningen inn mot de aller siste rundene, avslutter Midtsundstad. 

Grue topper fortsatt tabellen med 4 kamper igjen, 2 poeng foran søndagens motstander Ringsaker. Grue har også 5 mål bedre målforskjell. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Elverum 2 - Grue 0 - 0 (0 - 0)

Kort: 6 (!) gule til Elverum 2, mens Grue fikk 2 gule kort og 1 rødt (2 gule) til Hassan Al Shimary.

Grue stilte med følgende tropp: 

Kristoffer Karlsen, Ahmed M. Hassan, Per Kristian Wenstad, Sigurd Sund, Kristoffer Sværk, Hassan Al Shimary, Nabil Abulhafiz Wahhab-Rabbi, Henrik Løvstad, Ivan Castro, Alaa Al Shimary, Henrik Vanebo, Jesper B. Holt, Steve Williams, Badredin Akabbal, Charles Bratli, Marcus Nymoen, Amel Dedic og Asbjørn Woll.

Neste kamp: 

Ringsaker - Grue søndag 7. oktober klokka 16.00 på Gaupen kunstgress.