• ET GODT UTVALG: Sunkost Flisa har et godt vareutvalg som hjelper både kost og helse.

- Sunkost Flisa er et sted hvor du skal ha muligheten til å møte andre mennesker, få tips og råd til et sunnere alternativ, sier Gro Nesse.

Butikkene har et godt vareutvalg. Her kan du finne varer for de som er opptatt av sunn pleie, eller de som er opptatt sunn mat og drikke. Jobben hos Sunkost går ut på å kunne veilede de kundene du har og eventuelt vil få.

- Det er ikke så lenge siden jeg begynte å selge garn, det har blitt en suksess og endte med langåpent på torsdager til 20.00. Her skal de ansatte og kunder kunne kommer for en sosial aften. Vil du lære deg å strikke har du muligheten her, sier Nesse.

Søker ny eier

Butikken har lagt ut stillingsannonse på nette hvor de ser etter en person som vil ta seg av den daglige driften, en som har ansvaret for personalet, salget og resultater for butikken. 

- Det beste med å jobbe på Sunkost Flisa må nok være alt. Det sosiale med kunder og selve jobbe. Jeg vil ikke slutte, men kroppen min orker ikke mer og jeg er redd at det blir verre om jeg fortsetter, sier Nesse

Sunkost Flisa ser etter en ny arvtager som brenner for det å jobbe med mennesker og produkter som hjelper mennesker. Det kreves mye å jobbe her, men Sunkost sentralt har et godt opplæringskurs for nye, men selv sier Gro Nesse at hun kan stille opp om det er nødvendig. 

- Jeg stortrives her på Flisa og vil ikke slutte, det kommer til å bli tungt å se noen andre jobbe her, selv om det er det beste for min helse. Jeg har fått mange faste kunder eller mange gode venner kan man heller si, sier Nesse.

- Du må å tørre å komme med nye ideer som gøy butikken mer attraktiv, sier Nesse.