Bjørnar Melsås forteller dette om kampen: 

- Grinder vinner fullt fortjent 1-0 mot topplaget Hof. Vi går til pause på 0-0. I andre omgang snapper vår spiss opp ett håpløst tilbakespill og setter enkelt inn 1-0. Det står seg ut kampen uten at noen av lagene produserer store målsjanser. Hof løper mye, men Grinder løp minst like mye. Dagens Grinder gutt ble Jørgen Brækkan Valby. Vi tar nå ferie og feiret det på Gruetunet lørdag kveld, sier Melsås. 

- måtte skifte ut hele forsvaret

Spillende Hof-trener Fredrik Gottenborg Larsen har dette å si om lokaloppgjøret: 

- Vi fikk en tøff inngang til kampen med mange forfall og halvskader hos flere spillere. Formasjonsendring og utskiftning av hele forsvaret måtte gjøres, llikevel er det Hof som styrer det aller meste som skjer på banen. Vi kommer oss til mange mange målsjanser hele kampen igjennom, men det er rett og slett den dagen der ballen ikke vil i mål! sier Gottenborg Larsen.  

- Grinder har to målsjanser i løpet av hele kampen, og målet kommer av at Hof’s keeper skyter ballen rett i kroppen på motstanders spiss. Ballen triller mot åpent mål og tidligere Hof-spiller Leif Thomas Rotbakken får en enkel jobb og Grinder leder 1-0 tidlig i 2. omgang. Flere mål blir det ikke, selv om Hof burde ledet både 3 og 4-0 etter halvspilt 1.omgang, fortsetter han.  

- SKUFFET ETTER KAMPEN

Etter kampen var det ulik oppfatning av kampforløpet. 

- Grinder skriver på sin Facebook-side at de vinner fortjent og at de løper mer enn Hof. Dette var meget frustrerende lesning for Hoffera i etterkant av kampen. De som var å så på kampen vil nok undre seg over dette innlegget av Grinder. Og syns det er synd at de ikke bare kan være fornøyde med å ha vunnet kampen, og heller spare seg for slike kommentarer som ikke stemmer overens med hvordan det faktisk var. Hof-spillerne var selvfølgelig meget skuffet etter kampen, men gratulerte alle spillerne på Grinder med seieren. Jeg føler vi oppfører oss og gjør det vi kan for å overholde både regler og fair play, selv med tap hjem til Sundenga. Hva Grinder mener får være opp til dem, men vi skal videre og kjempe for nye poeng til høsten. Nå tar vi sommerferie før vi begynner med treninger og treningskamper i starten av august, avslutter Gottenborg Larsen. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Grinder - Hof 1 - 0 (0 - 0)

MÅL: Leif Thomas Rotbakken

Grinder stilte med følgende tropp: 

Sondre Skulstad, Lars Dybendal, Idar Gundersen, Andreas Haraldsen, Nils Ola Hansen, Thomas Luka, Marius Bakåsmoen, Lars Henrik Skulstad, Stig Åge Milli Halvorsen, Magnus Rendalen, Per Oskar Skavåsen Berntsen, Marius Sandberg, Leif Thomas Rotbakken, Mattis Aaseth, Jørgen Brækkan Valby, Mads Hammer, Bjørnar Rendalen Melsås og Henrik Brækkan Valby.

Hof stilte med følgende tropp: 

Vebjørn Espeland, Bzaf Jajal, Mats Andrè Sparby, Stig Bjørneseth, Stian Waaler, Thomas Vålbekken Skolegården, Torkil Andre Moberg, Lasse Moen, Fredrik Gottenborg Larsen, Jonas Gottenborg Larsen, Even Hedstrøm, Sondre Gottenborg, Lars Gudbrand Hoff Austad, Rolf Einar Kordal, Philip Kristiansen og Jon-Halvor Beitnes.

Neste kamper: 

Grinder - Vaaler 16. august klokka 19.00 på Grinder stadion

Hof - Eidskog 2 20. august klokka 19.00 på Sundenga