Grinder ble av mange før sesongen spådd å kjempe i toppen denne sesongen etter å ha signert mange gode og lokale spillere. Kristian Sveen og Hans Henrik Gjeterud er de to nyeste inn, men bare sistnevnte spilte i denne kampen.

Det var hjemmelaget som kom best i gang på Grinder og de går fortjent opp i ledelsen etter 13 minutter signert Vebjørn Hansen.

Og det som så ut til å være pauseresultatet, ble heller en kalddusj rett før pause for hjemmelaget da Lunderseter utlikner på overtid av omgangen.

Rett etter pause tar bortelaget ledelsen 2-1 og etter dette skjer det ikke så altfor mye på en regntung Grinder-bane.

Kampen vipper mye frem og tilbake på slutten, og etter 87 minutter redder Igor Meulic ett poeng for Grinder og kampen ender 2-2.

Etter kampen er Grinder-trener Bjørnar Melsaas sånn passe fornøyd med det ene poenget, og håper  at de skal kunne få ut det store potensiale som bor i spillertroppen.

- Vi har alltid trua, men vi spiller mest for å ha det moro. Vi har ikke noe mål om å vinne eller rykke opp. Vi spiller mest for det sosiale, selv om det alltid er moro å vinne kamper, sier Melsaas etter kamp.

Dagens beste Grinder-spiller ble målscorer Igor Meulic.