Ildsjelene bak seniorlaget på Grinder trodde nesten ikke sine egne øyne da rundt 500 dukket opp til seriepremieren på Grinder i år. Nå er sesongen snart endt, og publikumsbesøket har fortsatt svært bra. Lørdag er det sesongavslutning på hjemmebane, og på motsatt banehalvdel står nabo Brandval.

- Det blir et nabooppgjør både tabellmessig og geografisk. Grinder har 16 poeng og Brandval 11. Dersom Brandval vinner denne kampen passerer de oss, men det gjør de selvsagt ikke, smiler Bjørnar Melsaas.

Han er én av ildsjelene på Grinder som kan se tilbake på en fantastisk sesong. I alle fall om en ser på oppslutningen på hjemmekampene.

- Vi har hatt rundt 200 besøkende på alle hjemmekampene, og har hatt værgudene med oss. At det kom 500 på sesongstarten er ikke til å tro, og vi har levd lenge på den. Nå håper vi at det kommer minst 300 på sesongen siste kamp lørdag, sier Melsaas.

Grendelaget lager liv og røre

Yr melder om bra vær, og den øvrige rammen er lagt for at det skal bli en fin ettermiddag og kveld på Grinder. Grinder Grendelag har nemlig gått i bresjen for en helaften.

- De står for grilling under kampen, og lager et serveringsområde på et begrenset område. Etter kampen åpnes dørene til samfunnssalen, og her står trubadur Jakobsen for musikken, sier Melsaas.

Det betyr at de som kommer på kamp lørdag kan rusle rett inn i samfunnssalen og avslutte kvelden der. Forhåpentligvis med nok en hjemmeseier å briljere om.

- I pausa blir det konkurranse med ballkasting, og her har Berg Skysstasjon sponset et gavekort på 2.500 kroner til den som kaster nærmest kjegla, sier Malsaas.

Om du ikke har mulighet til å komme vil SolørRadioen sende direkte fra Grinder fra klokka 14.30 lørdag. Knut Lilleåsen vil overføre lokaloppgjøret direkte på radioen.