Søstrene Lilli-Ann, Anette og Hege Mobakk arrangerer i år konsert for 4.gang, konserten er gratis, men det er mulig å gi en pengegave for de som ønsker det. Pengene går til et godt formål, relatert til psykisk helse og selvmordsforebyggende tiltak.

- Etter at vår mor døde, så var vi i kirken og tente lys på allehelgensaften, og da fant vi ut at vi hadde lyst til å lage en konsert i Hof kirke.  Hun slet med nerver og angst, det er derfor vi har dette temaet. Vi har holdt 3 konserter så langt, og nå er vi snart klare for den 4. i rekken, sier Anette.

mange kjente og kjære artister

De fleste artistene som er med i år, har også vært med tidligere:

- Kjetil Foseid er med, han er jo vokalist i Vazelina,  Hanne Mette Gunnarsrud, Chicas er med, de består av Hege Pedersen, Kari Maribo, Anne Britt Øveråsen og meg selv. Martin Sundeng er også med, min sønn Peder Mobakk Pedersen er med for første gang og søster Lilli-Ann er med og korer. Lilli-Ann skal også holde appell. Det blir omtrent halvparten med julemusikk,  og resten musikk som er knyttet opp mot tema for konserten, forteller Hege. 

I år er det flere konserter samme dag, og da blir det en utfordring for publikum:

- Vi tenker at vi er glade for de som kommer, uansett hvor mange som kommer. Om det kommer 10 eller 400, så skal vi holde samme konsert uansett. Vi håper jo selvfølgelig at så mange som mulig kommer, det er litt mer gøy for artistene da det er full kirke. Vi har gjort klart med ekstra stoler, i tilfelle det kommer mange. Tidligere år har det jo vært helt fullt, og vi håper det kan bli mange i år også, sier Hege.

gratis inngang

Det er fortsatt gratis inngang på "For dagene som kommer":

- Vi bruker samme opplegg som tidligere, det er gratis inngang for alle. De som ønsker det, kan gi en pengegave som vil gå til psykisk helse og selvmordsforebyggende tiltak. Men det er absolutt ikke noe press om å gi penger, vi ønsker heller ikke å ha noe press på oss, i forhold til å samle inn mest mulig penger. Formålet vårt er at folk kan komme på gratiskonsert, senke skuldrene og ha ei fin tid med oss i kirken. Vi er jo selvfølgelig veldig takknemlige for det som måtte komme inn, sier søstrene Mobakk.

De har nå også registrert seg i Frivillighetsregisteret i Brønnøysund, så de kan motta Grasrotandel.