• LURT Å IKKE HA HØYDESKREKK: I den rød løypa må du svinge deg over fra en plattform til en annen, du må i tillegg takle 7 meter med luft under deg

Gjesåsen klatrepark åpnet dørene lørdag 4. juni 2016, og siden den gang har parken hatt over 600 besøkende. Søndag 4. juni feirer parken ett år, og de vil gjerne feire dagen sammen med deg. 

- Når bursdagen har startet rundt 12.00 vil det bli servert gratis kake og kaffe til alle som har lyst på, alle barn får også en is. Det blir også hoppeslott, ballonger og andre aktiviteter, sier Kjersti Gram Lindstad.

Parken i seg selv skiller seg ut i fra alle andre klatreparker. Gjesåsen klatrepark er bygd i skogen like over en gård, og på gården er det mange forskjellige dyr som de besøkende kan kose med.

- På grunn av sykdom i familien blir det ikke helt som vi hadde tenkt, men det blir en liten markering i alle fall, sier Gram Lindstad.  

Skal utvide tilbudet

- Vi planleger å utvide med en lekepark i tillegg til klatreparken, der vi skal knytte bondegård og park tettere sammen, sier Gram Lindstad.

Første året har gått bra for parken. De gikk med overskudd på omlag 50.000 kroner og hadde en omsetning på rett under 1.000.000 kroner i 2016. 

- Mye av grunne til at det har gått så bra er nok på grunn av alle de gode tilbakemeldingen vi har fått. Det er veldig hyggelig at folk setter pris på det vi gjør, sier Gram Lindstad