Det blir tredje året på rad med fest 2. juledag hos Victoria Hotell på Flisa. For to år siden spilte Alexandra opp som et «plaster på såret» for manglende opptreden på SolørMart'n. I fjor var det Lasse Johansen som sørget for julestemningen, og han kommer tilbake til årets fest.

- Det var veldig koselig i fjor, og veldig mye folk. Å spille slik på hjemmebane gjør at jeg er litt ekstra spent. Det blir litt sommerfugler, sier Johansen.

Han har vært mye på farten i år, og sist helg spilte han på DFDS sammen med Contrazt og Ingemars. Nå gleder musikeren fra Braskereidfoss seg til å spille opp på Victoria Hotell 2. juledag.

- Vi gleder oss til å komme tilbake, sier Johansen.

Utsolgt i fjor

Festen i fjor ble utsolgt, og billettene til årets 2.-dagsfest er allerede klare for salg. Det legges opp til 300 billetter i år også.

- Hos oss er det gjerne de fra 30 år og oppover som kommer. Det virker som folk har satt pris på tilbudet de siste par årene, sier Jan Øyvind Juvberget hos Victoria Hotell.

Selv om det er mange fester 2. juledag er det ikke så mange i nærområdet til hotellet på Flisa. Derfor tror Juvberget på å fylle hotellet i år også.

- Å kjøpe billetter på forhånd kan nok være en fordel. Det ble utsolgt i fjor, og jeg satser jo på at det blir utsolgt i år også. Billetter kan kjøpes her hos oss, sier Juvberget.