Julianne Mobekk, Jonas Andersen og Joachim Haug hos Nabo’n i Våler ser frem til to travle dager under Vålerdagene fredag og lørdag. Det var mye å gjøre i fjor, og særlig under konserten med Anne Nørdsti var det trangt om plassen. Nørdsti storkoste seg i Våler, og ville gjerne komme tilbake. Derfor er hun invitert tilbake for å gjenta suksessen fra fjorårets Vålerdager.

- Vi ser ingen grunn til å forandre så mye på det som fungerer. Derfor blir opplegget med matservering og grilling på dagen som i fjor, og vi har valgt å be Anne tilbake. I tillegg blir det allsang med Steve og Terje fra Ingemars fredag, Super-Geir kommer begge dager, og Kjetil & Michael spiller opp til dans lørdag, sier Jonas Andersen hos Nabo’n.

Gratis inngang

Da Nabo’n arrangerer fester ellers i året tar de en liten entré for å dekke kostnadene med musikken. Under Vålerdagene er gjengen på Nabo’n ekstra gavmilde.

- Ja, vi tar regninga på musikken disse dagene. Det har vært tradisjon for gratis inngang på Vålerdagene, og det vil vi gjerne fortsette med. Blir været bra regner vi med bra pågang, sier Andersen.

I år håper han å kunne utvide uteområdet noe. Scenen er tenkt plassert litt nærmere tannlegekontoret, og det gir større danseplass for de som vil svinge seg litt ut i de sene timer.

- I tillegg til matservering på dagtid kommer vi til å tilby nattmat for sultne pubgjester. Vi ønsker alle velkommen til to trivelige festdager hos oss under Vålerdagene, sier Andersen.